Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Selam Turkcellden beleş telefon gelicek sözleşmemizi yenilediğimizde bu ikisi arasında karar veremediğim. Şuan bold9000 kullanıyorum baya severek o yüzden yeni Bold cazip geldi. Ama değişiklik olması açısından Torcha da kayıyor aklım. Normalde dokunmatik telefon sevmiyorum ama altında klavyesinin olması rahatlatıyor beni. Ekranıda kocaman. http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/fn:urun-karsilastirma:blackberry-9800-torch-p43579880,blackberry-bold-9780-p44831330/ burada aralarındaki farklar var onlarda ufak tefek şeyler.(ekran dışında) Bilemedim işte kullananlar artılarını eksilerini falan yazarsa çok süper olur. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 torch kullanan arkadaşımın babası surekli telefonu arkadaşıma kitlemeye çalışıo. bu da almıyo telefonu hep. baya kotu diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 torch guzel, cıvıl cıvıl ekran da. hersey tusla da halledilebiliyo ama benim icin tek sıkıntısı, klavyesi bold ve javelin gibi dışarı çıkık degil, kenarlarına göre iceri gomuk, ekranın altına kapanabilmesi icin. bu da benim sag ve soldaki tusları kullanmamda biraz sıkıntı yaratıyodu. sırf bu yuzden eledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 torç berrrbat bi alet, denedim vodafone'da, korkunçtu. hiç bulaşma derim bolddan memnunsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Torch kullanıyorum. Biraz erken çıkarmışlar gibi. işlemcisi yavaş kalıyor, sorun bu. Şarjıda baya çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben 9780 derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bende torch kullaniyorum. Eger sik sik BBM ile konusuyorsan bende onermem torch u pili cabuk bitiyor. Ama 9080 yerine ben her turlu torch u tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bağlantı ayarlarından 3g'yi 2g yaptım bariz fark etti yalnız şarj süresi. bir şey indirmedikçe de pek fark etmiyor hız. Zaten bizim iş yerinde nokia e72 veriyorlar. Zamanı geldiğinde onu verdiklerinde ben de bb'yi iş telefonuna çeviricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Blackbarry'nin dokunmatiği chip dergisinde en kötü dokunmatik telefonlar listesindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Hah teşekkürler herkese şimdi 2 adet bold alıyorum ben madem herkes küfretmiş torcha. Ama şimdi yeni bir sorun çıktı =) Beleş olduğu için bu telefonlar şirketteki çalışanlara vereceğim bu durumda ben bunu bekleyeceğim Touch Bold. Ama dokunmatiği bununda çok kötü olursa patlamak istemiyorum. Gelen telefonlardan birini alsam 1 sene kullanıp seneye bu dokunmatiği mi alsam bilemedim =/ Yardım pls tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Touch Bold inanılmaz saçma bi konsept abi, çok çok gereksiz yani. Al eline bir tane Bold, ekranına dokunduğunu düşün o arayüzde, imkanı yok rahat edemezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tamam da dokunmak da zorunda değilsin. BB'nin yaptığı da o. 2 seçenekli resmen. Ben hiç yazı yazmak için dokunmatik kullanmıyorum ama sayfada aşağı iniceksem filan dokunmatik kullanıyorum. İnsanlar nasıl rahat ederse onu kullansın diye yapılıyor. Touch Bold mantıklı bence ama Torch değil pek. Aldım ama işte fazla heyecan yapmışız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Touch alma sakın. Bir arkadaşım aldı çok pişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: tamam da dokunmak da zorunda değilsin. BB'nin yaptığı da o. 2 seçenekli resmen. Ben hiç yazı yazmak için dokunmatik kullanmıyorum ama sayfada aşağı iniceksem filan dokunmatik kullanıyorum. İnsanlar nasıl rahat ederse onu kullansın diye yapılıyor. Touch Bold mantıklı bence ama Torch değil pek. Aldım ama işte fazla heyecan yapmışız :) Bence Torch, Touch Bold'a göre daha mantıklı bir konsept. Adam gibi yapsalardı çok harika olabilirdi Torch. Ama Bold Touch berbat olacak yani bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 osmanim biz hepsinden aldik en iyisi xperia:) turkcellin kampanyasindan yeni geldi aynen hepsini kurcaladim saga sola dagitmadan xperia iphonedan sonra en ii telefon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xperia icin custom rom yok diyorlar o yuzden vazcaydim ben ondan, yoks xperia mini alcakitm. 2.1 de sikisir kalirsin dediler android olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 "roket adam" said: BiTcH_oFBaT said: tamam da dokunmak da zorunda değilsin. BB'nin yaptığı da o. 2 seçenekli resmen. Ben hiç yazı yazmak için dokunmatik kullanmıyorum ama sayfada aşağı iniceksem filan dokunmatik kullanıyorum. İnsanlar nasıl rahat ederse onu kullansın diye yapılıyor. Touch Bold mantıklı bence ama Torch değil pek. Aldım ama işte fazla heyecan yapmışız :) Bence Torch, Touch Bold'a göre daha mantıklı bir konsept. Adam gibi yapsalardı çok harika olabilirdi Torch. Ama Bold Touch berbat olacak yani bariz. diyorum ya işte çok acele ile çıkarılmış torch piyasaya. playbook'u bu kadar beklet, rakipler piyasaya hakim olsun, ama telefonda acele et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar