Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackBerry 9800 Torch ve Blackberry Bold 9780

Osso

Öne çıkan mesajlar

Selam Turkcellden beleş telefon gelicek sözleşmemizi yenilediğimizde bu ikisi arasında karar veremediğim.

Şuan bold9000 kullanıyorum baya severek o yüzden yeni Bold cazip geldi. Ama değişiklik olması açısından Torcha da kayıyor aklım. Normalde dokunmatik telefon sevmiyorum ama altında klavyesinin olması rahatlatıyor beni. Ekranıda kocaman.

http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/fn:urun-karsilastirma:blackberry-9800-torch-p43579880,blackberry-bold-9780-p44831330/ burada aralarındaki farklar var onlarda ufak tefek şeyler.(ekran dışında)

Bilemedim işte kullananlar artılarını eksilerini falan yazarsa çok süper olur. TŞK.
Sosyal ağlarda paylaş

torch guzel, cıvıl cıvıl ekran da. hersey tusla da halledilebiliyo

ama benim icin tek sıkıntısı, klavyesi bold ve javelin gibi dışarı çıkık degil, kenarlarına göre iceri gomuk, ekranın altına kapanabilmesi icin.
bu da benim sag ve soldaki tusları kullanmamda biraz sıkıntı yaratıyodu.
sırf bu yuzden eledim
Sosyal ağlarda paylaş

Hah teşekkürler herkese şimdi 2 adet bold alıyorum ben madem herkes küfretmiş torcha. Ama şimdi yeni bir sorun çıktı =)

Beleş olduğu için bu telefonlar şirketteki çalışanlara vereceğim bu durumda ben bunu bekleyeceğim Touch Bold. Ama dokunmatiği bununda çok kötü olursa patlamak istemiyorum. Gelen telefonlardan birini alsam 1 sene kullanıp seneye bu dokunmatiği mi alsam bilemedim =/

Yardım pls tşkler.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da dokunmak da zorunda değilsin. BB'nin yaptığı da o. 2 seçenekli resmen. Ben hiç yazı yazmak için dokunmatik kullanmıyorum ama sayfada aşağı iniceksem filan dokunmatik kullanıyorum. İnsanlar nasıl rahat ederse onu kullansın diye yapılıyor. Touch Bold mantıklı bence ama Torch değil pek. Aldım ama işte fazla heyecan yapmışız :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

tamam da dokunmak da zorunda değilsin. BB'nin yaptığı da o. 2 seçenekli resmen. Ben hiç yazı yazmak için dokunmatik kullanmıyorum ama sayfada aşağı iniceksem filan dokunmatik kullanıyorum. İnsanlar nasıl rahat ederse onu kullansın diye yapılıyor. Touch Bold mantıklı bence ama Torch değil pek. Aldım ama işte fazla heyecan yapmışız :)

Bence Torch, Touch Bold'a göre daha mantıklı bir konsept. Adam gibi yapsalardı çok harika olabilirdi Torch. Ama Bold Touch berbat olacak yani bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

BiTcH_oFBaT said:

Bence Torch, Touch Bold'a göre daha mantıklı bir konsept. Adam gibi yapsalardı çok harika olabilirdi Torch. Ama Bold Touch berbat olacak yani bariz.

diyorum ya işte çok acele ile çıkarılmış torch piyasaya. playbook'u bu kadar beklet, rakipler piyasaya hakim olsun, ama telefonda acele et :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...