Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.3.3 Public Test Realm

Desu

Öne çıkan mesajlar

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/1213111662

Balance

PROTOSS

-Archons are now a massive unit. (concussive shell yavaşlatmicak + ff leri bozabilecekler + phoenix kaldıramicak)

-Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5.

-Cybernetics Core
Research Warp Gate time increased from 140 to 180. (4 gate e ağır darbe)

-Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Stalker train time decreased from 42 to 37.
Zealot train time decreased from 38 to 33.
Warp Gate unit train times remain unchanged.
(warp cooldown kaçıranlar için terran tarzı micro yapmak isterlerse artık mümkün)

TERRAN
-Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.

Salvage resource return reduced from 100% to 75%.

ZERG
-Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.

Bug Fixes

Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other.
Sosyal ağlarda paylaş

warp gate'siz rushlar biraz daha etkili olabilir gibi.

ghost için oh be diyorum, sonunda. gören de bi boka yarayan bi ünite sanıcaktı valla 150 gazla :D şimdi belki daha çok basılabilir...

salvage da çok mantıklı. niye en baştan beri %100 idi anlam verememiştim zaten...

son olarak da oha diyorum spore crawler resmen banshee için değiştirilmiş :P
Sosyal ağlarda paylaş

yau abi hikaye anlatmayın ghost hakkında ya, karnım tok o konuda :P ben oynadığımdan çok replay izleyen bi adamım. böle spor karşılaşması gibi replay izliyorum :D yok abi ghost basılmıyordu yani bugüne kadar, 50 gaz ile daha çok basılır mı dersen, toss'a karşı artık daha sık görürüz gibi geliyor ama ne kadar daha sık bilmiyorum... düşün kağıt üstünde ünitenin description'da "Toss'un ağzına sıçar" yazıyor ve TvP'lerin %70'inde falan ghost basılmıyordu buna rağmen..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yau abi hikaye anlatmayın ghost hakkında ya, karnım tok o konuda :P ben oynadığımdan çok replay izleyen bi adamım. böle spor karşılaşması gibi replay izliyorum :D yok abi ghost basılmıyordu yani bugüne kadar, 50 gaz ile daha çok basılır mı dersen, toss'a karşı artık daha sık görürüz gibi geliyor ama ne kadar daha sık bilmiyorum... düşün kağıt üstünde ünitenin description'da "Toss'un ağzına sıçar" yazıyor ve TvP'lerin %70'inde falan ghost basılmıyordu buna rağmen..

mech terran oynayanlar ghost basar. tam izlememişsin replayleri :) yoksa immortallar yer seni,,gerçi mech oynayan çok yok o da var.

brotak eskiden beri ghost basar mesela her matchup a
bu infestorun fungal buffından sonra eğer air gitmiyosan karada savaşıcaksan ghost şart. yavaş yavaş basılmaya başlanmıştı tvz de de
Sosyal ağlarda paylaş

Değişiklikler iyi gibi, pvpde 4gate engellemek için uygun olabilir ama diğer mulara nasıl yanısyacağı da önemli. örneğin tvpde early concassive marauder pushlar daha çok kullanılabilir p bir süre gateway kullanmak zorunda kalacağı için sürekli 3gate oynamaya zorlayabilir mesela. bu da void gibi early gimmick tatiklerin yapılmasını çok zora sokabilir.

Bu değişiklikler için ptr çok uygun olmuş, test edilir bütün bu değişiklikler. Zealot change de 4 patch oldu sanırım bunker gibi o da 33-38 arasında gidip geliyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle.

toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch.

hacı o deilde terran betada ne imbaymıs kıymetini bilemedik
reactor timing 60hp scv, anında biten stim
ne malmısızyala
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

huun said:

toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch.

ne malmısızyala

Haci korkma hala malligini koruyon haha
Sosyal ağlarda paylaş

harristhegosu said:

Memphis said:

huun said:

ne malmısızyala

AHHAhaHAhahAHuEHuHE
h3hh^H3HHHHEHE3ehheE
Sosyal ağlarda paylaş

harristhegosu said:

Memphis said:

huun said:

ne malmısızyala

hangi şehirdesin şu an
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...