Desu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/1213111662 Balance PROTOSS -Archons are now a massive unit. (concussive shell yavaşlatmicak + ff leri bozabilecekler + phoenix kaldıramicak) -Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5. -Cybernetics Core Research Warp Gate time increased from 140 to 180. (4 gate e ağır darbe) -Gateway Sentry train time decreased from 42 to 37. Stalker train time decreased from 42 to 37. Zealot train time decreased from 38 to 33. Warp Gate unit train times remain unchanged. (warp cooldown kaçıranlar için terran tarzı micro yapmak isterlerse artık mümkün) TERRAN -Ghost Cost changed from 150/150 to 200/100. Salvage resource return reduced from 100% to 75%. ZERG -Spore Crawler Root time decreased from 12 to 6. Bug Fixes Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location. Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Desu said: -Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5. oh be, sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sleepin oyun tarzı şimdilik 2 gate zea rusha doğru yönelicek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 warp gate'siz rushlar biraz daha etkili olabilir gibi. ghost için oh be diyorum, sonunda. gören de bi boka yarayan bi ünite sanıcaktı valla 150 gazla :D şimdi belki daha çok basılabilir... salvage da çok mantıklı. niye en baştan beri %100 idi anlam verememiştim zaten... son olarak da oha diyorum spore crawler resmen banshee için değiştirilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi ghost bi boka yarayan üniteydi naptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yau abi hikaye anlatmayın ghost hakkında ya, karnım tok o konuda :P ben oynadığımdan çok replay izleyen bi adamım. böle spor karşılaşması gibi replay izliyorum :D yok abi ghost basılmıyordu yani bugüne kadar, 50 gaz ile daha çok basılır mı dersen, toss'a karşı artık daha sık görürüz gibi geliyor ama ne kadar daha sık bilmiyorum... düşün kağıt üstünde ünitenin description'da "Toss'un ağzına sıçar" yazıyor ve TvP'lerin %70'inde falan ghost basılmıyordu buna rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 PvP de 4wgate taktiğini nasıl değiştiricek bu patch anlamadım. Sonuçta her iki taraf içinde cooldown süresi söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sabonis said: yau abi hikaye anlatmayın ghost hakkında ya, karnım tok o konuda :P ben oynadığımdan çok replay izleyen bi adamım. böle spor karşılaşması gibi replay izliyorum :D yok abi ghost basılmıyordu yani bugüne kadar, 50 gaz ile daha çok basılır mı dersen, toss'a karşı artık daha sık görürüz gibi geliyor ama ne kadar daha sık bilmiyorum... düşün kağıt üstünde ünitenin description'da "Toss'un ağzına sıçar" yazıyor ve TvP'lerin %70'inde falan ghost basılmıyordu buna rağmen.. mech terran oynayanlar ghost basar. tam izlememişsin replayleri :) yoksa immortallar yer seni,,gerçi mech oynayan çok yok o da var. brotak eskiden beri ghost basar mesela her matchup a bu infestorun fungal buffından sonra eğer air gitmiyosan karada savaşıcaksan ghost şart. yavaş yavaş basılmaya başlanmıştı tvz de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Değişiklikler iyi gibi, pvpde 4gate engellemek için uygun olabilir ama diğer mulara nasıl yanısyacağı da önemli. örneğin tvpde early concassive marauder pushlar daha çok kullanılabilir p bir süre gateway kullanmak zorunda kalacağı için sürekli 3gate oynamaya zorlayabilir mesela. bu da void gibi early gimmick tatiklerin yapılmasını çok zora sokabilir. Bu değişiklikler için ptr çok uygun olmuş, test edilir bütün bu değişiklikler. Zealot change de 4 patch oldu sanırım bunker gibi o da 33-38 arasında gidip geliyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Archon terrana karşı daha çok kullanılır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 HUGE zerg buffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi ne güzel oldu.insan gibi makro yapabilicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle. toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hadi gel bi de burdan yak... Arkadaş betadan beri nerf konusunda tokat yiyen tek ırk neden biziz !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 inyourmind said: Hadi gel bi de burdan yak... Arkadaş betadan beri nerf konusunda tokat yiyen tek ırk neden biziz !? abartma her ırk yedi.iyi yaptılar bencede 4 wg den bıkmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 huun said: proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle. toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch. hacı o deilde terran betada ne imbaymıs kıymetini bilemedik reactor timing 60hp scv, anında biten stim ne malmısızyala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 terran dersi vercek arkadaşalr aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Memphis said: huun said: proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle. toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch. hacı o deilde terran betada ne imbaymıs kıymetini bilemedik reactor timing 60hp scv, anında biten stim ne malmısızyala Haci korkma hala malligini koruyon haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ovv böle basein içine gizlenen gatewaylarden çıkan Zealotları düşündümde ürktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 toss oldugum halde, bana göre değişiklikler gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harristhegosu said: Memphis said: huun said: proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle. toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch. hacı o deilde terran betada ne imbaymıs kıymetini bilemedik reactor timing 60hp scv, anında biten stim ne malmısızyala Haci korkma hala malligini koruyon haha AHHAhaHAhahAHuEHuHE h3hh^H3HHHHEHE3ehheE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harristhegosu said: Memphis said: huun said: proxy pylon gider proxy gate gelir bu şekliyle. toss qq su için reactor un süresini uzatan zihniyet nerede şimdi aloes?!?! ha bi de bunker ın süresinde değişiklik yok, olmaz böyle patch. hacı o deilde terran betada ne imbaymıs kıymetini bilemedik reactor timing 60hp scv, anında biten stim ne malmısızyala Haci korkma hala malligini koruyon haha hangi şehirdesin şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Desu said: Zealot train time decreased from 38 to 33. Desu said: sleepin oyun tarzı şimdilik 2 gate zea rusha doğru yönelicek sanırım :P Rising of Cheesers v.1.3.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 iskenderun ve cok sicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar