Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eKozv2pz1js&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 megetege said: Suark said: reampage said: bu is icin MERKEZ kanali var sticky olarak topikde mevcut onun disinda tabi ki herzaman oldugu gibi basarilar. selam, iki ayrı kanala aynı anda aynı soruyu soruyorum, yeni açılanın performansı biraz daha iyi. Gereksiz değil yani. Saygılar; Evet, zaten insanlara hali hazırda bulundukları kanaldan yardım etmeyip, yardım isteyenler şu kanala girsin, girmeyenelere yardım yok mantalitesi çok gerekli. ( Amacımız bu değil diyeceksinizde, böyle gözüküyo yani, bunuda yanlış anlamayn) Black Acestaki yeni arkadaşlar üzerine alınmasın, ben amaçlarının insanlara yardım etmek olduğunu biliyorum. Sadece yardımı dolandırarak yapmayı tercih ediyolar o kadar. yok ben tarafsız bölgedeyim zaten de, ortak noktada muabbet edemeyen insanların farklı ortamlarda var olması çok doğal. Eh bu insanların, "bakın arkadaşlar buradada böyle bişi var yardımcı olabiliriz" demesinde bir sakınca yok sanırım. o diil de, ben butthurt güneydekilerde var sanıodum kuzeydekilerinde pek aşşşa kalır yanı yokmuş bea =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Suark said: ortak noktada muabbet edemeyen insanların farklı ortamlarda var olması çok doğal. Sorun burda işte. Ortak noktada muhabbet edilebiliyo. Bunu dün ventten de, 2 kişinin bir birine yaptığı yanlış hareketlerden sorun çıkana kadar merkez kanalında da gördük. Sorun bir kaç kişide (kişisel husumetlerden dolayı yani). Bende bir kaç kişi için böyle ayrımlara gitme taraftarı değilim. Hoş isteyen istediğini yapar tabi de. Hani bende en azından bu konudaki fikirlerimi yazmadan da edemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 e öle dionda mesela bak şindi burda topik açmış adamlar, direk 2. mesajdan ofansif troller summon olmuş =) Buna istinaden beraber olunamaz gibi bi kanıya varıyorum, da aman banane ben iki kanldada varım rahatım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yani beraber olunmaktan ne kastedildiğine göre değişebilirde, dediğim gibi bu konunun açılmasını tetikleyen olay olana kadar kimsede bir problem yoktu. Bunu tetikleyen olayda sadece 2-3 kişinin içinde olduğu bir olay. Bence yanlış bir kanıya vardın. Hoş belkide ben yanlış düşünüyorumdur. Kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 mete bır vente gelde konusalım olay 2-3 kısı dıyıp kabak tadı vermeye basladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bu adamların sataştığı ve forumda yazan diğer arkadaşlardan çok rica ediyorum. Lütfen benim bu yazıma yanıt verilene kadar bir şey yazmayın. megetegem, thebaltaci, USTURA ve diğer arkadaşlara lafım. Jarlexly said: Bu arada Zamestian Han adlı kişi kutsal "Merkez Kanalında" ana avrat ne varsa sövdükten sonra hiç banlandığını görmedik. Hani Exodus'ın dediği gibi adabı muhaşeret kurallarına uyulduğu taktirde kimse banlanmaz, uymayanında gözünün yaşına bakılmaz sözü bu anlamda havada kalmış oluyor orası ayrı mesele. YALAN SÖYLÜYORSUN. HER ZAMANKİ GİBİ SAHTEKARLIKLA İŞ PİŞİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. 1) 20 yıldır beni tanıyıpta ağzımdan (klavyemden) küfür duymamış insan sayısı tanı(ş)dıklarımın %90'ını oluşturur. Yani demem o ki BEN - KÜFÜR - ETMEM. Ama ağzımı bozarsam da senin gibiler için bozarım. İftiracı, seviyesiz, Türk düşmanı birisine küfür etmekten hiç gocunmam. 2) Çok şanslı bir insansın. 2008'den bu yana olan bütün loglar durur bilgisayarımda. O yüzden seninle Merkez kanalında konuştuğumuz günün logunu buldum. Hatta o şerefsizler topluluğu olarak andığım "Bredan Bilmemne" corpuyla ilgili Merkez kanalında konuştuğum tek gündür. Sen iddianla ilgili tükürdüğünü yalamadığın taktirde senin için utanç kaynağı olacak bu logu foruma yazacağım. Sadece sana bir şans tanıyorum "YALAN SÖYLEDİM. İFTİRA ATTIM. ÖZÜR DİLERİM" demen için. İftira atmadıysan da benim küfür ettiğimiz ispatını göstermek zorundasın. 3) Bu oyunda Türkler iki gruba ayrılmıştır. Bir grupta sen ve senin gibi Türk düşmanları yer alır, diğer grupta ise geriye kalan herkes. Bu, benim de dahil olduğum diğerleri Merkez kanalında toplanıp hoş sohbet beş muhabbet takılırken, siz ara ara ataklarla bu grubu dağıtma girişimlerinde bulunuyorsunuz. Değilse kimsenin yardım amacında olan birisine laf söyleyeceğini sanmıyorum. SANA VE SENİN GİBİLERE (cevabını bildiğim) SORULARIM 1) Benim gözlemleyebildiğim kadarıyla bu oyundaki mevcut Türk grupları şöyle: TORTUGA CARTEL grubu, 4S grubu, ANATO grubu, ben ve arkadaşlarımın olduğu grup, münferit olarak dağılmış diğer Türkler. Bütün bu gruplar Merkez kanalında gördüğüm Türklerdir. Eksiklerim hatalarım vardır elbet. Ama bu ve bundan önceki açtığınız bütün forumlardan anlaşıldığı üzere bütün gruplar neden sizi sevmiyor? Neden birbirlerine karşı nefret duymuyorlar aynı kanalda takılıyorlar da sizi aralarına bir türlü al(a)mıyorlar? 2) Scalar'ı dağıtmak için elinizden geleni yaptınız (Boşuna inkar etme. Scalar'ın dağılmasının sizin başarınızmış gibi bahsettiğiniz loglarım var). Merkez kanalındaki birliği dağıtmak için daha önce "Türk CEO'ları mail list cart curt" girişiminiz oldu. Sonra bilmemne akademi kurdunuz. Şimdi de saçma bir "Yardım Kanalı" girişimi ile Merkez kanalını sabote etmeye çalışıyorsunuz. Bu girişimlerinizden ne zaman vazgeçeceksiniz? 3) Bir türlü yardım bulamamış insanlardan oluşan bir kalabalık size gelip "aman Jarlexly, yaman Jarlexly. Nolur bize yardım edin!" mi dedi? Nedir bu "Yardım Kanalı" kisvesi altında yapmak istediğiniz gerçek şey? 4) Hiç utanmanız arlanmanız yok mu? Yediğiniz bütün haltların ifşa edilmesine rağmen hala nasıl buralarda yazıyorsunuz? 5) Merkez kanalındaki gruplardan bahsederken sanki sadece megetegem ve USTURAların ekibi varmış ve başkası yokmuş gibi konuşmuşsun. Ben hiç bir Cartel, Corp, Alliance veya gruba dahil değilim. Kendi küçük corpumla 1.5 yıldır WH'de takılıyorum. Ama diğer Türk EVE oyuncularıyla bir arada Merkez kanalındayım. Siz neredesiniz? 6) Bugüne kadar oyunda hiç kimseyle kavga etmemiş olan benimle bile kavga etmeyi başardığınıza göre rahatlıkla sorabilirim. Bu oyunda kavga etmediğiniz kimse kaldı mı? 7) Özür dilemeyi hiç düşündünüz mü? 8) İftira atınca izi kalacağını mı sanıyorsunuz? 9) Şerefsiz misiniz? Değilseniz olmadığınıza dair elle tutulacak bir şeyler sunabilir misiniz? (Lütfen kimse hakaret etti demesin sadece soruyorum) 10) Sizin şerefsiz olduğunuzu ispat edebilecek kişilere karşı iftira kampanyası düzenlenediniz mi? Düzenlediyseniz bu kampanyayı bireysel olarak mı yoksa bir toplulukla birlikte mi yürütüyorsunuz? 11) Benim sizinle atışmaktan elde edeceğim hiç bir fayda olmadığını ve beni bu lafları söylemeye zorlayanın kendiniz olduğunu biliyorsunuz değil mi? EDIT: Log dosyasının adı Merkez_20100903_075040.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 para mi veriyolar lan en kalabalik kanala, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BROE91_POb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Vallahi Brawo diyorum.... Konuyu nerden aldınız nereye getirdiniz.Kardeşim burası kimin Şerefli veya Şerefsiz olduğuna karar verebilecek bir makam mı ? Konun Başlığı : Yardım Kanalı Konun İçeriği : Açıklamalarda mevcut. Bu Yukarda yazdığım konuyla sizin anlattıkalrınız arasında nasıl bir bağ var onuda anlamış değilim. Bu kadar çok derdiniz ve bu Oyun içinde senlerdir süre gelen acılarınız ve nefretiniz vardı neden bukadar zaman beklediniz,yazmak için ! Konun başlangıcın da yok efendim bunlar böyle, bunlar şöyle diye bir şey mi yazıldi ki, veya içinizden birine hakaret mi edildi ! Konu bu noktalara geldi ise tamamen sizin sayenizde geldi,onuda üstüne basa basa belirteyim ! Tutmuşsunuz Kanal ile alakalı ve tamamen hatalı olduğunuz bir yerden konuyu almışsınız dayamışsınız Milletin Şerefine ,Şahsiyetine. Burada tanımadığınız insanlarla tartışarak veya onların sevdiklerine veya değerlerine saldırarak senin veya senin gibilerin elde edebileceğin tek şey,kendini komik duruma düşürmekten başka bir şey değildir. Kişilerle tartışman ,büyük büyük puntalar kullanman veya oyunculara gerekli gereksiz ithamlarda bulunman seni haklı dahi olabileceğin bir konudan alıp haksız duruma düşürecektir ki , aklı başından olan hiç bir insan bunu yapmaz. Ki bu konuda zaten artık bir Kanal Tanıtımından çoktan çıktı sayenizde,hayır bu kadar Zorunuza giden ne oldu ! Bu benim yapmış olduğum ve bazılarına göre hata bazılarına göre hata olmayan bir davranıştır.Ben bunları burada tartışmıyorum zaten kimin haklı kimin haksız olduğuna krarar verecek olan bir mecradada bulunmuyoruz.Kimsenin kimseyi yargılamasına veya gerekli gereksiz cevaplar yazmasına hakaret etmesinede gerekte yok. Ama anlıyorumki ve anlamanızı umuyorum her ne şekilde olursa olsun bu tür olayları uzatmanın mantıklı bir açıklaması olamaz.Siz insanalrın değerlerine,kişiliklerine,inandıklarına saldırmaya başladığınız anda o insanlarında size Gül uzatmalarını bekleyemezsiniz. Varsa kişiler ile sorunlarınız onalrı gerekli şekillerde,gerekli yerlerde bildiğiniz ve yapabildiğiniz ölçüde gerçekleştirisiniz. Ama bunun yeri burası değil ,heleki bu başlığın altı hiç değil ! Kişisel hikayelerinizi veya Maceralarınızı anlatacak sanız açın bir başlık yazın güncelerinizi olsun bitsin... Ya surda harcadığınız ve yadığnız bu kadar mesaj yerine ,Oturup madem amaç yardım etmek ve yardımcı olmak.Gidin Oyuna yeni başlıyacak veya başlamış olan İnsnalar için yayarlı bir şeyler yazarak harcayın ki yazdıkalrınızın bir öenemi olsun. Şunuda buradan belitmek istiyorum ! Bu konu yakında sayenizde kilitleneceği için ; ben o başlığı tekrardan açacağımdan da en ufak bir şüpheniz olmasın. Bunlara mahal vermemek adına; Buradan alan yetkilisi olan arkadaşa da sesleniyorum ! Nasıl bir Kanal Tanıtımını alıp silip ve tekrardan geriye koyabiliyorsan.Ve aynı Kanal tanıtımını Sabit konu olarak atamış ve kilitlemiş isen ; Lütfen ! bu konuyla alaka sı dahi olmayan ilk mesajdaki Kanal Tanıtımınıda bir zahmet bu konudan ayırarak sabit lenmesini sizden rica ediyorum. Bunu neden istediğime gelince de,Yapmış olduğunuz bundan evvelki Uygulamalarınıza göre bunu sizden talep ediyorum. Sabit bir konu olarak atayın ki,Örnek : MEREKEZ burada bir ayrımcılığın veya çifte standartın olmadığını bu Paticik Forumlarında bu bölümü Kullanan herkes görsün. Sonuçta 2 Kanalda insnalara yardım amacıyla kurulmuştur.Bu 3 te olabilir 5 te olabilir bunu bir ksıtlaması olduğunu sanmıyorum.Varsa böylr bir kısıtlama lütfen Belirtin ! Anlayışın ve gösterecek olduğun adaletin içinde şimdiden teşekkürler. Bu aşamadan sonrası ise inanın ki beni alakadar dahi etmiyor; Sonrasında kişiler Hikayelerinimi anlatır ,iç çekişmelerinimi,yoksa yaşadığı entrikaların döndüğü bir başlık olarak mı devam eder bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar