Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Kanalı

alabandes

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Oyun içerisinde ,Oyun Hakkında yaşadığınız sorunlar ve tüm merak ettikleriniz için yeni bir sisteme göre kurulan EVE-TURKS kanalı ,Online Yardım Kanalı olarak şu anda Oyun içerisinde aktiftir..

Yardım Kanalının Adı : EVE-TURKS

Kanalın Kurulma Amacı :

Eve Online yeni başlıyacak Türk oyunculara bir nebzede olsun bu Güzel oyunu tanıtmak ve belli başlı standart bilgileri oyuncularla paylaşmak adına yapılmış ,tamamen oyun adına sosyal bir yardımlaşma hareketidir.
Bu Oyuna başlıyan herkesin ne yazıkki ileri düzeyde ingilizcesi bulunmamaktadır.Asıl amaç Oyunu anlaya bilene değil, Oyunu yabancı dili olmadığı için oynıyamıyan Oyunculara yardım etmektir.

Tek amaç var,Bu oyunu daha anlaşılır hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Kanal Kimlere Açık:

Eve-Turks Kanalının Oyun içindeki bir Şirketle veya kuruluşla hiç bir bağı yoktur ve isteyen herkese sevgi ve saygı çerçevesinde sonuna kadar açıktır.
Hangi Corpa veya Şirkete üye olduğunuzun hiç bir önemi yoktur.İşin aslı Tecrübesini yeni oyuncularla paylaşmak isteyen her oyuncuya sonuna kadar açıktır..

Yardım Konusu :

Eve Online çok büyük bir oyun olduğundan dolayı herşeyin anlatılması mümkün değildir.Oyun içindeki oyuncularında meşgul olduğunu ve birşeylerle uğraştıklarınıda unutmamak gerekir.Bir sorunuza cevap alamadığınız zaman veya geç cevap verildiğinde Lütfen bunlarıda göz önüne alınız.

Şirketler :

Oyun içerisinde bulunan şirketlerin bir kısıtlama olmadan Oyuncu arayabilecekleri bir yerdir ayrıca.Yardım etmek istediğiniz Oyuncuya Kendinize veya Şirketinize ait TS den veya VENT tende çok rahatlıkla yardım edebiliriniz.Bu tamamen sizin Yardım için seçmiş olduğunuz bir yoldur.

Kanal Kuralları

Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazamazsınız. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

Kanalda Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermekte yasaktır.

Kanal ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/Şirketleri küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözlerde kullanamazsınız.

Ve son olarak Oyundan arkadaşlarinizla beraber ister Türk olsun isterse yabanci zevk alarak oynamaya bakin.

Herkese iyi oyunlar dilerim...
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

bu is icin MERKEZ kanali var sticky olarak topikde mevcut onun disinda tabi ki herzaman oldugu gibi basarilar.

MERKEZ Kanalının kurucusnun, MERKEZ kanalının artık belli bir Corpa ve belli kişilere ait olduğunu belirmesinden sonra,ben bu kanalı kurma ihityacı hissettim.

Ayrıca o mesajında editlenerek düzeltileciğinide kendisine sorarak öğrene bilirsin.

İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Merkez kanali kamusal bir alandir yani icindekiler hicbir yaptirima maruz birakilamadan orda bulunmaktadirlar kendi istedikleri disinda kanalda bulunan kimse yoktur sticky topikte kanalin amaci bulunmaktadir MERKEZ kanalinin kurucusu MERKEZ kanalinin sahibi degildir MERKEZ kanalinin sahibiyim diyen varsa ciksin soylesin eskiden var olan SCALAR TURKCE kanalinin devami niteligi tasimaktadir. Kanalda olan kavgalariniz forumlara tasiyan sizler ve yine forumlar araciligi ile missileme yapmaya calisan sizler biliniz ki EVE-O oyununu ve paticik bolumunu genel olarak kotu temsil ediyorsunuz EVE online seviyeli ve seckin bir oyundur fakat sizler sayesinde bolum Knayt online bolumunden bir farki kalmamistir en agar drama burda en agar kavagalar burda oyunda yapamadiklarinizi burda yapmaya calisan arkadaslar EVE-O ve Paticik bolumunu lutfen kotu temsil etmeyin oyun ici olan husumetleriniz lutfen oyun icinde kalsin daha fazla oyunun adini ve oyuncularin adini kirletmeyin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli neden bir yerlere adam çekmeye çalışıyor sunuz?

Merkez kanalıyla aynı mantığa sahip bir kanal daha açmanın mantığı nedir? Zaten var hali hazırda öyle bir bir kanal. Merkez kanalında insanlara yardım etmeye çalıstınızda herhangi biri hayır edemezsiniz mi dedi? Amacınız insanlara yardım etmekse sadece yardım edin, sürekli yanınıza çekme çabasında bulunmayın.

Diyeceksin ki merkezden banladınız bizi ( ki banlayan ne NC de ne de aynı corpta/allianceda bulunduğum bir insan). Aynı kişiyi herkeze açık diye duyurduğunuz bir kanala çağırıp, kanaldan selam vermedi diye banlayıp, neden banladınız beni diye sorulduğunda "bu kanal benim kanalım istediğimi yaparım" tarzı tahrik edici söylemlerde bulunursanız, oda madem öyle işte böyle moduna girip sizden bir kaçını banlar. Hatta telefon numaralarını bile vermiş sizden bir kaçı bi sorunun varsa ara halledelim modunda. ( liseli detected )

Merkez kanalında bulunma amacınız ordan soru soranları kendi kanalınıza çağırıp kendi kanalınızdan cevaplamak olmasa bir şey demicemde ( hatta çağırdığınızda gelmediği zaman "hem soru soruyorsun hemde çağırdığım kanala gelmiyorsun" bile diyeniniz var )siz böyle yaptıkca ben amacınızın insanlara yardım etmek olduğunu zannetmiyorum. Nasıl bir ara venti kendi TSinize insan çağırmak için kullanan oldu, şimdide kendi kanalınıza adam çağırmak için merkezi kullanmaya başladınız.

Çoğunlukla bir şeyler yapıp, onlarla birşeyler paylaşmak yerine sürekli çoğunluktan birilerini kendi yanınıza çekmeniz baymaya başladı cidden.

Son olarak, uzun bir süre sonra bana wot döşeyecek fırsatı verdiğin için sana ayrıyetten teşekkür ederim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır anlamadığım neden bu kadar agresif hareket ediyorsunuz :)

Basit bir Yardım Kanalı için basit bir Tanıtım arkadaşlar.Konuyu boşuna Troll lemenin,Forum pvp si yapmanın alemi yok :)

Paylaşacak bişeyleriniz varsa buyrun paylaşın,2-3 satır Oyun hakkında bir şeyler yazın bizde ustalara saygı diyerek sizlerden bir şeyler öğrenelim..

Yani bunu yapmayı bırakın : Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
Sosyal ağlarda paylaş

Agresiflik görmemişsin sen. Kanalda selam vermedi diye birini banlamak. Üstüne bir sorunun varsa buyur telefon numaram diyip çıkışa gel mantığıyla hareket etmek veya anında forumdan silinmesi gerekecek kadar hakaret dolu yazılar yazmak agersiflik sayılabilir :)

Ben sürekli insanları bölmeye çalışmayın, onlarla birlikte bir şeyler yapın, amacınız yardım etmekse yardım edin, yanınıza adam çekmek asıl amacınız olmasın diyorum.

@sty Hani fikirde üretmemiş, bizim yaptığımız şeyin aynısını yapmaya çalışıyo. Üstüne great minds falan. Great minds dediğin kendisi bir fikir üretir ve yapar, başkalarının yaptıklarını kopyalamaz.

Not: Hadi onuda demeden geçmiyim, rehber olarak yazdığın yazılar güzel cidden. Keşke insanlara yardım ederken bulundukları kanala göre yardım edip etmemeyi seçmeseniz birde.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım hanı senın samımıyetıne ınanıyorum ben ama işin ucunda BEDAR olunca kanala adamı alır 3 gun sonra slm vermıyo dıyo atarsınız, sen atmazsan atacak adam cok, sız de nasıl bır ego vardır senelerdır boyle kin tutabılıyosunuz ınsanlara bunuda anlamıs degılım...TUM YENI OYUNCULARIN OKUMASI DILEGIYLE...
Sosyal ağlarda paylaş

Eve online zor bir oyun politika gerektiren bir oyun gercekten hicbir oyuncu vasfiniz olmasada sadece agiziniz laf yapiosa bu oyundan super keyif alabilirsiniz isin bu boyutlara gelmesinin sebebi budur oyunun oynananis yonlerinden biri dramatik olsada boyle insanlari trolleyerek assalayarak bir yerlere varabilmek oyunun icinde olan birsey bu isterseniz orjinal forumlara bakin,

Oyunu oynamayan arkadaslar buraya gelip trollemek yerine bir denesinler oyunu sonra kendilerine bi kac gomlek buyuk geldigini gorsunler sonra eeh evemi kro oyunu zaten diyip biraksinlar

EVE online icin sadece oyun politikasini tartismak icin 2 tane buyuk forum var burda donen muhabbetler felan paticik melek kalir inanin
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım sızın karsınızda dunku cocuk yok su kurnazlıgı da yapmayın mıllete,benı kanala ınvınıte ettıklerınde kanalda boyle bır kural yokdu kı ben zaten slm verıp gırdım 2-3 gun bakdım kanalda ne konusan var ne sohbet eden anladım kı TS den konusuyosunuz bende ses etmedım kı zaten onumde zıbılyon tane kanal var ama bakyosun kanalda 4.gun bır yazı ^^sohbet etmesende slm vermek zorundasın^^bune yaa!! bende ustume alınmadım ama bır bakarsın 5.gun banlanmısız soruyosun vatandaslara kımse ustunede almıyo ^^sızın aranızdakı mevzu bızı ılgılendırmez^^ haa buda kıvırmanın baska yolu,madem bu kadar battı benım orda bulunmam dırekt kanaldan dersın kı yav ustura konusmuyosun nıye burdasın bızde anlarız mevzuyu,
sımdık tum bunlardan sonra ınsanları saf yerıne koymayın...
Sosyal ağlarda paylaş

wampelt said:

Sırf o kişiye gıcıklık olsun diye selam verilmiyorsa bunada denecek laf yok. Kurallara uymak bu kadar mı zor?

Ustura kemalin o kişiye gıcıklık olsun diye selam vermediğini mi düşünüyosunuz? Cidden merak ettim bu kendi fikrin mi yoksa sana "bunlar kasıtlı slm vermio, zaten bunların hepsi böyle" gibi fikirler mi aşılanıyo?

Cidden merak ediyorum kendinizi nasıl böyle kandırıp başka bir gruba karsı sebepsiz yere bu kadar doldurabiliyosunuz? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende senin samimiyetine güvenerek ve dün akşam ki konuşmamızdan sonra bu Kanalı açma ihtiyacı hissettim.

Sen MERKEZ kanalının Forumdaki içeriğini değiştirmek içinde bana söz verdiğni hatırlıyorum.

Sonuçta artık MERKEZ kanalı artık belli kişilerin girebildiği ve sadece belli Corplara açık bir kanal olduğunda herkez görmüş olur.

Ama işte ne yazıkki diğer arkadaşların bundan ve konuştuk larımızdan haberi yok.Arkadaşlarınada bunu izah edersen hem ben hemde bu forum bu çileden kurtulmuş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...