Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Gene nargile gene içki gene nevizade DEJAVU!!! Bu arada ben hepinize yeterim[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hmm önce nargile sonra içki mi olacak? çiçek pasajında içelim lütfen o zaman gelirim alırız rakımızı takılırız bira sevmiyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya çiçek varsa ben yokum çiçek çok pahalı ya[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 okul öncesi stres atarsın fena mı işte?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 I can do that...[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben gelemicem maalesef de yine de takdir ediorum + destekliyorum. bir numarasın prawler.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 11 eylül ? tamam ben taksim'e gitmiyorum o gün belli oldu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sturm yoksa bende gelmem =p saglam icici lazim aramiza eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben 4 sek votkada gidiyorum[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 count me in[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kara fatma bence bir sakıncası yok istediğin kıyafetle gelebilirsin. İstersen palyalço kıyafetiyle gel[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: KarafatmaMan, 29 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki: ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=) karafatma, ben de alman lisesindeyim, benim de okulum 6 sında açılıyo ancak dikkat ettiysen 11 eylül ctesiye geliyo. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben gelmeye calısırım ama 1-2istegim olcak napılcagına kesin karar verelim aorda herkafadan 1 ses cıkcak hicbisey yapamyız o durumda olay kacta biter onu soleyin ben yeni uyeyim kabul edilimiym bide sizi nasıl tanıycam hepberaber yakamıza kırmızı karanfilmi takalım[signature][hline]im not like them nut i can pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yeni üyesin, gelebilirsin tabii ki.. Yeter ki pati ol, kapımız herkese açık.. Saat oylaması yapalım adam gibi şimdi.. Ona göre kesin birşeyler diyelim.. Ben diyorum ki : Saat 13:00 de tophanede buluşalım [E] Evet [H] Hayır demek ben [E] diyorum[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Kulelerin yıkıldığı gün.....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: MeSh, 29 Ağustos 2004 18:41 tarihinde demiş ki: Sen dün geldin mi laist? Abi gelecektimde kız arkadaşımla buluştum.Zaten kızı ÖSS dolayısı ile zor görüyorum. Kusura bakmayın yani :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ehe, ben gelirim. 11 eylül uzak tarih ama yaparız yani. Tophane olmaması tercihtir gerçi ama. Yanlız içmeyeceksek gelmeyebilirim, ona göre.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ya şimdi slashın prog mu prawın mu? aslında gelirim muhtemelen da tophane nerde:) ya mekan olarak biliorum da detaya giremem, Misal: (bilirim iyi ama yinede bilmiyomuş gibi yapayım) beşiktaş deseniz yerini bilirim ortakoy ile taksımın ortası leventin altı deniz kenarı uskudarın karşısı... ama ışıklar deseniz 392183613 tane ışık var derim. praw ya daha kolay bi yer yok mu olm geleyim de nası???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şimdi saat 13:00 kabul edilirse 12:45 gibi galatasaray lisesinin orda buluşacağız, ordan da aşağıya tophaneye ineceğiz yürüyerek..[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 o nerde :=)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Solonor, 30 Ağustos 2004 01:40 tarihinde demiş ki: said: KarafatmaMan, 29 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki: ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=) karafatma, ben de alman lisesindeyim, benim de okulum 6 sında açılıyo ancak dikkat ettiysen 11 eylül ctesiye geliyo. :) zhuahus dogru o heycanla artık sry o zmn kesn ordaym normal kıyafetlerle=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Prawler, 30 Ağustos 2004 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi saat 13:00 kabul edilirse 12:45 gibi galatasaray lisesinin orda buluşacağız, ordan da aşağıya tophaneye ineceğiz yürüyerek.. Ciğer yetmiyor.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ak mı kara mı[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Akciğerden bahsediyorsan evet karardı bayağı.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar