Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül Paticik Taksim- Tophane Buluşması

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KarafatmaMan, 29 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=)

karafatma, ben de alman lisesindeyim, benim de okulum 6 sında açılıyo ancak dikkat ettiysen 11 eylül ctesiye geliyo. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

ben gelmeye calısırım ama 1-2istegim olcak napılcagına kesin karar verelim aorda herkafadan 1 ses cıkcak hicbisey yapamyız o durumda olay kacta biter onu soleyin ben yeni uyeyim kabul edilimiym bide sizi nasıl tanıycam hepberaber yakamıza kırmızı karanfilmi takalım[signature][hline]im not like them nut i can pretend
Sosyal ağlarda paylaş

yeni üyesin, gelebilirsin tabii ki..
Yeter ki pati ol, kapımız herkese açık..

Saat oylaması yapalım adam gibi şimdi..
Ona göre kesin birşeyler diyelim..
Ben diyorum ki :
Saat 13:00 de tophanede buluşalım
[E] Evet
[H] Hayır
demek
ben [E] diyorum[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 29 Ağustos 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
Sen dün geldin mi laist?

Abi gelecektimde kız arkadaşımla buluştum.Zaten kızı ÖSS dolayısı ile zor görüyorum.

Kusura bakmayın yani :([signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi slashın prog mu prawın mu? aslında gelirim muhtemelen da tophane nerde:) ya mekan olarak biliorum da detaya giremem,

Misal: (bilirim iyi ama yinede bilmiyomuş gibi yapayım) beşiktaş deseniz yerini bilirim ortakoy ile taksımın ortası leventin altı deniz kenarı uskudarın karşısı... ama ışıklar deseniz 392183613 tane ışık var derim.

praw ya daha kolay bi yer yok mu olm geleyim de nası???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 30 Ağustos 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
KarafatmaMan, 29 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
ya harbı gelmek ısterm ama bnm okulm acılıyor 6snda ama okul hergun 11 bucuk gıbı bıtıyor taksme ykn okul bılen bılır St.Benoit lisesi okul kıyafetıyle gelsm sakıncası olur mu ehehe=)

karafatma, ben de alman lisesindeyim, benim de okulum 6 sında açılıyo ancak dikkat ettiysen 11 eylül ctesiye geliyo. :)

zhuahus dogru o heycanla artık sry o zmn kesn ordaym normal kıyafetlerle=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...