Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül Paticik Taksim- Tophane Buluşması

Prawler

Öne çıkan mesajlar

şimdi arkadaşlar,
Aktivitemizde tophanede buluşup, nargile içip yemek yiyeceğiz Osmanlı Cafe de sonra taksim e çıkacağız taksiyle ordan da nevizadede herhangi bir yerde takılacağız.
Fakat saat olarak bir türlü kararlaştıramadık Ben diyorum ki saat 12 de tophaende çeşmenin orda, 11:45 de ise galatsaray lisesinin önünde buluşalım karşıdan gelcekler de ayarlasınlar kendilerini.[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim için çok ta sorun olmaz ancak, vapurla dönecekler olacaktır, dolmuşla dönmek istemeyenler yani, onun için insanlar 8 gibi vapura binmiş olmalılar.

Ama dediğim gibi yine, benim için farketmez. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

Benim içinde asla farketmiyor organizasyon işlerinde çok iyiyim ancak pati dünyasını pek tanımıyorum o yüzden biraz sorun çıkabilir. Hatta size bir mekteb-i sultani turu falan meheuhe...

Herneyse Osmanlı Nargilenin sahibi olan herifi yarım yamalk biliyorum oda beni görse tanır. O yüzden fazla hizmet ediyo adam köz manyagı yapıyo vs. Hemen diğer topica yazdıgım programı copy/paste ediyorum buraya.

said:
_SLasH_, 29 Ağustos 2004 13:05 tarihinde demiş ki:
Nevizade aktivitesi hakkında şimdiden bişeyler sallıyım bari...

11 Eylül cumartesi olabilir.
Saat 14'te 3.Ahmet Çeşmesi nin orada Tophane de buluşulur.
Kadıköy tarafında ise 13:20 vapuruna yetişebilmek amacıyla
13 te haldun taner önünde buluşulur. Karşıda oturanlar ise yine o saatlerde Galatasaray Lisesi önünde buluşur ve oradan aşagıya dogru yuvarlanırlar hemen indiginizde karşınızda 3. Ahmet Çeşmesini bulacaksınız. Ondan sonra tophanedeki muhteşem nargilecilerden biri olan Osmanlı Nargile ye gidilir. Oradaki sadrazam köşesi vs var 20 kişilik o köşeyi biz kapatırız. Orada isteyen nargilesini içer, isteyen dürüm döner, adana vs yer isteyen kumpir falan yer her bok var orada. Ondan sonra 18 gibi oradan kalkılır. 2 yada 3 taksiyle tekrar İstiklale çıkılır. Taksilerin tanesi 2milyona geldigi için taksinin içindeki herkese max 500 bin düşecek. Sonra nevizade yada çiçek pasajındaki yerlerden birine akılır. Bunlar içinde ise Mest(Nevizade), Akdeniz(Nevizade), Aslanım(Nevizade), Çınaraltı(Nevizade), Sanat(Nevizade), Gideros(Nevizade) , Mahzen(Çiçek Pasajı) favoriler arasındadır ve gidilebilir yerlerdir. En çok hangisi bizim gibi bir gruba uyar diyorsanız ve saat 19 gibi Çınaraltı derim. Evet herkes fikrini yazsın.
[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 29 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
sen 17 de takıl bize gel mesh biz daha erken buluşur takılırz bence de 12 ii

abi tamam da dün 7 de gelebildin, kalkarsın dimi. :)
tamam kızma şakaydı. ;)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 29 Ağustos 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
Yeter serdar yeter..

Bu laf Serdar'a mı?

Ahahaha hayatta yeteceğini sanmam ;)[signature][hline]MSN : [email protected]

Radio eXiLe WJ

Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...