liberal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sen simdi bunu actın güzel, napabiliriz ki bakıp küfretmekten başka? ha izlemedim, aksam aksam üzülmek istemiyorum.
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kan beynime sıçradı mal mısın afedersin
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hayır bide videonun açıklamayı okumadım.hani sadece çekiştiriyor sandım
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bende izlemedim ama ne gerek var bu tür seyler izlettirip sinirleri hoplatmaya?
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 liberal said: sen simdi bunu actın güzel, napabiliriz ki bakıp küfretmekten başka? ha izlemedim, aksam aksam üzülmek istemiyorum. bu iki serefsizin bulunmasini istiyorum belki bilen biri cikar, isimlerini bulur, youtube'da tanidigi vardir ne bilim iste kizdim EDİT: Abso : Adam gibi topik başlığı olmadığı ve küfür içerdiğinden kilitlendi. Burası istediğiniz zaman gelip sinir boşaltacağınız bir yer değil lütfen yazılarınızı düşünüp yazın.
Öne çıkan mesajlar