Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lol blek bilemiyorum, saf potasyum sadece tıpta kullanılıyor heralde. Ama bol potasyum içerikli bişey vardır heralde el altında.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: LiGhTfOrCE, 12 Eylül 2004 11:14 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun össye girmeden önceki gece olmuşdu uykusuz kazandım sınavı ... uheuhe bendekide okullar açılıyor ondanmı oldu acaba :) (heh takmıorum pek ama)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Chemical, 12 Eylül 2004 03:24 tarihinde demiş ki: Beni tamamen ses geçirmiyen bir odaya koymuşlardı kulak testi için kulak testi degil o chemi, seni kandirmislar :P ayna varmiydi odada boole kendini gordugun bi duvar boyu :D[signature][hline]too much, too young
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 face yourself and see the truth..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ee yoktu ayna falan:P[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ya ben kafamı yastığa koyuyorum atadamarım dellendiriyor beni dıp dıp dıp atıyo fıttırıyorum sonra yastığı kafamın üstüne koyuyorum haydee gene başlıyor sırt üstüde uyuyamıyorum karabasan geliyor hemen (ciddiyim)[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar