Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın eşek şakaları

lemuria

Öne çıkan mesajlar

Yorumlarınız için teşekkürler, çoğu mantıklı :D
Kız arkadaşıma rest çektim, brolarıma da kızla aramı bozdunuz glhf çektim. Kendime beyaz peynir ve rakı aldım, biraz da meze.. Dün akşam öyle geçti..
Bugün kız mesaj attı, "aşırı tepki verdim, özür dilerim"

arkadaşlarımla konuşmuş galiba, anlamadım tam olarak..

Özür dilerim dediği için bir şans vermeli mi, yoksa?

abi millet deliye hasret, ben akıllıya... öf.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de istiyorum ama, burda 7 sayfa yazılanlarda sürekli ne kadar işsiz ve akılsız olduğunu söylemiş insanlar.. forumdan etkilenip kız terketmek tabi ki de çok beyinsiz bir davranış ancak, bi noktada da ben bu hatunu seviyorum belki de objektif bir bakış lazımdır..
şartname mi hazırlasam? :)
Sosyal ağlarda paylaş

"senden önce onlar vardı" diyeceksin kız arkadaşın da seni o kadar seviyors katlanacak karşılığında sen de daha az görüşeceksin onlarla

bu şekilde dengeleyebilisin yoksa hani kızla evlendin diyelim düğüne bu adamları çağırmazsan zaten arkadaşlığını bitirmişsin demektir e kız arkadaşın da oların düğüne (ya da herhangi bir özel kutlamaya) gelmelerine ikna olamzsa bitmiş demektir
Sosyal ağlarda paylaş

aluriel'e katılıyorum. ciddi ciddi düşünüyorsan karının hep yanında yer alman, onun hakkını koruman lazım. annenlerle de iyi anlaşıyor gibi gözüküyor...

lemuria said:
Abi kıza yapma etme diyorum, "bana ne onlar kaşındı" çekiyor, arkadaşlarıma "ulan sıçacam bacağınıza" diyorum, bros before hohoes senin bu yaptığın ipnelik diyolar?
delirmeme ramak kaldı..

ilk ibneliği onlar başlatmış.
bros before hoes demeye hakları kalmamış.

bence kızı bir güzel sakinleştir, arkadaşlarını da döv.
profit olur gibi...

Marty said:

kac yasinda abi bu insanlar? x kaza gecirdi, hastanede diye saka mi olur? hazir hastaneye gelmisken hastanelik ederim orda o kizi.

birinin evlenmek istediği kıza öyle bişi yapmaya kalkarsan sen daha önce hastanelik olursun, onu da düşün :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ne var sorduğum soruda sorabilir miyim? Kim gitsin, orada bi espri anlamında konulmuş bi soruydu.. konu amacı, bi sorunum var derdim var yardım önerilerinizi bekliyorumdu. nitekim, çetrefelli de olsa sayenizde gaza geldim ve bir süredir, ömrümü çürüten bi sorundan kurtuldum.
evlenmek İSTİYORUM, evlenmiyorum henüz.
arkadaşlarım ve ciddi düşündüğüm ilişkim arasında kaldım. bunun için vaz mı geçeyim? sanıyorum ki mükemmel bi ilişkin var, hiç sorun yaşamıyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

En başlarda komikti sonra sıçtı diyemiyorum mesela? hep bok gibiydi, hiç komik olmadı.. nefret ediyorlar abi birbirlerinden..
sanırım 2 tarafa da resti çekmekten başka bir çarem yok.. kendine çeki düzen veren taraf(lar)la yola devam edeğim..
yeter yani 26 yaşında insanlar.. çocukluk mu yaşamadınız??

kız haklı bence. meriçlik olsun diye demiyorum da, sonuçta "nefsi müdafaa" yapmış senin anlattıklarından.

ha tabii kıza da söylersin fazla uzatmasın. gerek yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

karın olcak birisinden bahsediyoruz, daha şimdi kararsızsan işin zor diye düşünüyorum.

abi kararsız ne demek? evlenmeyi düşünmek ve evlenmek arasında bir araba fark var ama bi o kadar da kafasal olarak fark yok.
ben evlenmeyi düşünüyorum, onu o kadar çok seviyorum, karşılığını alıyorum ancak sonuçta henüz nişanlanmadık bile.. sebepler çok da atla deve değil, öncelikli olarak düzgün bir hayatımız olsun bireysel daha sonra birleştirelim istiyoruz. Kararsız ne ya? aceleci değilim, belki bunu diyebilirsiniz..

ayrıca cons, işimi seninle görebilirim ya da müsait olan bi arkadasin akraban olabilir, gönderebilirsin bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...