lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Merhaba, Gördüm ki burada bir çok Güzin Abla görev yapıyor, benim de bir derdim var, o halde paylaşsam belki bi akıl alabilirim dedim.. Benim bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum.. Kafa bi kız, kendisiyle evlenmeyi planlıyorum.. Ancak bir sorun var, kız arkadaşım benim çok sevdiğim 2 arkadaşımdan nefret ediyor.. Neden nefret ediyor'a gelirsek, aslında kendisi haklı.. Bu öküzoğlu öküzler, şaka yapmaya çalışıp ellerine yüzlerine bulaştırdılar.. Daha ilişkimizin ilk aylarında başıma "şaka" amaçlı bi karı saldılar.. Yolda kızın yanında, geldi yanıma işte "beni neden terkettin hulusi" triplerine girdi kız.. sonra kız arkadaşıma çattı falan.. tabi kızın sinirleri gerildi.. sonra "şaka" diye zıpladılar ama iş işten geçmişti.. Daha sonra tabi benim kız arkadaşım intikam almak isteyince, olaylar büyüdü.. durduramadım.. Birine telefon açtırıp benim kaza geçirdiğimi ve x hastanesinde yattığımı söyletti.(aileme şakayı önceden haber verip, plana onları da dahil etti) sonra koşarak gelen arkadaşımla hastanenin önünde dalga geçti. az daha kavga ediyorlardı.. yani sonra bir iki daha denemeler oldu ama, ikisi de dozunu ayarlayamadığı için, ben bi durun dedim.. şimdi birbirlerini görmeye dayanamıyorlar.. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkadaşlarını döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Herkesi terket lemurla yaşa abi.O ne saçma ne çocukça gereksiz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok çılgın bi layf staylınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kac yasinda abi bu insanlar? x kaza gecirdi, hastanede diye saka mi olur? hazir hastaneye gelmisken hastanelik ederim orda o kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Lemur ben oluyorum (:P) nickim lemuria ama paticikte bir kaç kişi "lemur" diye kısaltınca hoşuma gitmişti hehe. Abi kıza yapma etme diyorum, "bana ne onlar kaşındı" çekiyor, arkadaşlarıma "ulan sıçacam bacağınıza" diyorum, bros before hohoes senin bu yaptığın ipnelik diyolar? delirmeme ramak kaldı.. bu konuyu da açtım çünkü, benim zekiye dün bu çocuklardan birinin yeni tanıştığı kıza mesaj atmış "ben hayrullahın sevgilisiyim ne hakla erkek arkadaşımla görüşürsün" diye.. bildiğin yoluna taş koymuş.. kız sittiri çekmiş tabi ki.. ve inanmamış da.. yaşımız da küçük değil ki, örtman'a şikayet edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bros befo hoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hepsini kapat bi odaya yesinler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Romantik komedi gibi çevren varmış. Sen aralarından çık herşey yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkadaşların kız arkadaşında aranı bozmak istiyor, çünkü aralarından biri ona aşık gizliden. sana söyleyemiyor tpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bro code bozulmuş çoktan, uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 lemuria said: Benim bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum.. Kafa bi kız, kendisiyle evlenmeyi planlıyorum.. Ancak bir sorun var, kız arkadaşım benim çok sevdiğim 2 arkadaşımdan nefret ediyor.. ahaha aynı durum bende de var yani bu kısmı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkadaşlarından veya kızdan ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Marty said: kac yasinda abi bu insanlar? x kaza gecirdi, hastanede diye saka mi olur? hazir hastaneye gelmisken hastanelik ederim orda o kizi. Evet zaten öyle bir harekette bulunmaya çalıştı arkadaşım.. Ama savunma olarak "intikam soğuk yenen yemektir" triplerine girip siz kaşındınız diye bitirdi olayı.. romantik komediden ziyade action filmi tadındayım çünkü, bu taş koyma hikayesinin öncesinde arkadaşım kız arkadaşımın ayakkabısını çaldı.. evime geldi ve kız arkadaşımın evde olduğunu görünce girmedi benden de 1 bardak su istedi, ben getirmeye gidince kızın ayakkabıları monta iliştirmiş.. tam gideceği zaman çıkan tantanayı siz düşünün.. ayakkabısı elinden alınmış kız! benim bile ömrüm gitti.. of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ortaokuldayız sanırım? hocam bırak alayını ya bu ne manyaklık. git bir lig tv paketi al bütün gün onu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Abi dayanamıyorum söylicem çevren bayaa bayaa salak ve işsiz ordusu olmalı ki bu tip işler gerçekleştiriyolar.Ha bi de senin düşceğin durumu düşünen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Önce şakayı başlatan arkadaşlarımı döverdim. Sonrada devam ettiren sevgilimi terkederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 En başlarda komikti sonra sıçtı diyemiyorum mesela? hep bok gibiydi, hiç komik olmadı.. nefret ediyorlar abi birbirlerinden.. sanırım 2 tarafa da resti çekmekten başka bir çarem yok.. kendine çeki düzen veren taraf(lar)la yola devam edeğim.. yeter yani 26 yaşında insanlar.. çocukluk mu yaşamadınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Elemanlara git kızla konuştum şaka maka yok bundan sonra yaparsanız bozuşuruz de. Kıza git çocuklarla konuştum şaka maka yok bundan sonra yaparsan kavga ederiz de. İlk şaka yapanla fena kavga edeceğini de ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ayrı ayrı konuş böyle böyle falan diye taraflara. Sakın ola herkesi aynı yerde toplama ama sana pis patlayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dartanian said: Elemanlara git kızla konuştum şaka maka yok bundan sonra yaparsanız bozuşuruz de. Kıza git çocuklarla konuştum şaka maka yok bundan sonra yaparsan kavga ederiz de. İlk şaka yapanla fena kavga edeceğini de ekle. Bu gerçekten çözüm olabilir abi :D Teşekkür ederim güzin abla kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sevgilinle bira iç, erkek arkadaşlarınla öpüş. çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok çılgın bi hayatınız varmış dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Offf abi ne fena bir cevreymis o ya. Arkadaslarin da sevgilin de birbirinden lesmis (no offence). Git cek resti napiosunuz siz 3 yasinda misiniz diye. Hahah cok fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar