Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 28 martta ladder reset geldiğini öğrendikten sonra hızlıca bir cold sorceress ve hammerdin açmaya karar verdim. böyle toplanalım, b.net europede bütün gün magic find run falan ne varsa atalım. var mıdır oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cok oynadim be zamaninda gitmez sanki artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok ya gidiyor denedim onayladım. her ne kadar her şeyini bilsen de d3 çıkmadan son bi ladder karakter kasmak gerektiğini düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 d3 çıkmadan son bi ladder karakter kasmak gerektiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok oyle bi gereklilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 diablo 2 bölümü ne güne duruyor? Birde paticikte toplu diablo olmuyor, çok denedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 nonladderda rush yardımı yaparım. depolarda da bikaç tane item var. bu saatten sonra ladder oynamanın mantığı yok. etraf bot dolu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Soimyr said: diablo 2 bölümü ne güne duruyor? Birde paticikte toplu diablo olmuyor, çok denedik. paticik oyun sunucuları bölümünde olunca yadırgadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar