sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gorgusuzsun cok malzeme koydurmussun demis de zeki arkadas, oncesini okumamis, ondan.
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 afiyet olsun. waffle dediğin şey bünye meselesi, ben bundan 2 tane yiyebiliyorum mesela.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Laorx said: wastyrx said: Benim anlamadığım 'aa ne güzel lan bi fotosunu çekiim yemeğin yemeden önce' mi diyorsun her seferinde abi? Biri özel hazırlamadığı sürece hiç yemek fotosu çekmedim sanırım. O_o vala ben hep tadını çok beğendiğim şeylerin fotosunu çekmek isterim ya da güzel gözüken, daha 1 kere bile başaramadım. yemek gelince beyin multithreading den çıkıyo tek komut YE oluyo galiba. Bunu demek istediydim ben zate laf atma amaçlı bişi yazmadım. Masaya gelirken gözümle takip ederken çatalsa çatal kaşıksa kaşığa uzanıyorum. Masaya indiğinde yemek direk hadi afiyet olsun diyip girişiyorum ehauheua
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 o yedigin şey cok az ancak kızlar bunu yiyemezsin der :) mesela ben ondan 2 tane rahat götürürüm
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok abi öncesinde dev bir hamburger yemiştik de gerçekten zor oldu bunu bitirmek.
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sipeyskeyk said: evet de ne farkeder oha kıza mı ödettin. apaçi falansın yaaa apaçi falansan
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 asdmöasmdasldmasdka aras öl. ben seviyorum kızlara ödetmeyi. http://4.bp.blogspot.com/__FIaozgXAJA/SnXYz_7ZJLI/AAAAAAAAAAw/A5l5raEaXnM/s1600/FEELS%2BGOOD%2BMAN%2BDOG%2BTEXT.jpg
Öne çıkan mesajlar