kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 selamlar. istanbulda nerelerde tenis oynayabiliriz? beşiktaşta oturuyorum. yakın olmak kaydıyla karşıya da geçebilirim tenis oynamak için. illa bi spor salonuna mı yazılmak gerekiyor, yoksa sadece tenis kortu hizmeti veren yerler var mı? tavsiyeleri bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.timeoutistanbul.com/s334/sporsaglik/istanbulda_tenis böyle bir şey buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben dalyanda oynuyordum.başlarda ders almıstım sora ordakilerle takılıp maç yapıyorduk oynicak insan varda sadece kort mu arıyosun yoksa gideyim takılayım tarzıysa klupler daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zeper bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ha bide ben daha önceleri gittiğimde klube üye olduydum.fakat sadece kort ücreti verip girip takılabiliosunda yanılmıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 vapurla geçer biraz da yürürüm dersen modada yoğurtçu parkında tenis kortu var beleş arasıra dolu olur biraz beklersin falan o konuda bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 aslında partner de yok şimdilik.partner de bulmam gerekecek o yüzden klübe takılınabilir. ücretleri ne alemde peki bu klüp hedesinin? bugün moda tarafındaki o beleş kortu gördüm hoşuma da gitti duvarda da oynayabiliyosun adamlar yer yapmış. ama rezervasyon mu yapılıyo yoksa giden kapar muhabbeti mi var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar