Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cerebralis said: başında bu varken sonra gel de eğitim ssteminden bişey bekle.. genel olarak pati muhalefetini güzel açıklamış. keywords : akp, bakan eğer olay akepe karşısıysa ne gerek var okumaya kötüle gitsin yyeeeeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ha nimet çubukçu bu deneni hak edecek bir kadın o ayrı da enyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Napolyonn said: cerebralis said: başında bu varken sonra gel de eğitim ssteminden bişey bekle.. genel olarak pati muhalefetini güzel açıklamış. keywords : akp, bakan eğer olay akepe karşısıysa ne gerek var okumaya kötüle gitsin yyeeeeaa olayın akpyle zarzurttla alakası yok,kendisinin direk mağduruyum,yorumları okuma gereği duymadım ve evet kötülüyorum.eğitim sisteminin içine edildikçe de kötüliycem.başka bi arzunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cerebralis said: ahaha gayet olası geldiğinden harbiden okumadım postları. ama bence şakalıkomikli değil yarın bigün olabilir yani ben kendisini yakından takip ediyorum ahaha bırak şimdi kurtarmaya çalışma durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 offf fena köşeye kıstırılmıştım sfdfagdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 msn falan verirsen unutabilirz tabiki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kanka masasına her gün bir elam bırak sözlüden 5-5-5 garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 neden elma bırakırlar filmlerde. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 smarthan said: en fazla 1 olur olasalık. cahil en az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 en fazla 1 abi bildiğim kadarı ile %60 = 0,6 gibi en az 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 barbu said: neden elma bırakırlar filmlerde. bilen var mı? yasak aşkın meyvesi işte çocuklar öğretmenlerine yazıyor sözde batının ahlaksızlığı halbuki karanfil bırakmaları gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yanlış biliyosun sende. alın bunu ya, böle adamlar istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 1 demek %100 demek. kesin olur 0 demek olmaz. 1 ile 0 arasında değişir. eğitimliyiz diye geçiniyolar bi de. nasılım örtmenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: barbu said: neden elma bırakırlar filmlerde. bilen var mı? yasak aşkın meyvesi işte çocuklar öğretmenlerine yazıyor sözde batının ahlaksızlığı halbuki karanfil bırakmaları gerekirdi hiç uyanık değilmişim ya. bırakırdım ingilizce hocamın masasına 1 kilo elma. hem belki 35 vermezdi sözlü notuma konuştum diye :( güzeldi de baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 elma olayını yeni duyuyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ilk elmanı yollıyım ben o zaman http://farm5.static.flickr.com/4046/5157405811_8ee01645a6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bundan bırakıyolar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 25 kr olduğu için olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 günlük şeker ihtiyacını meyvelerden almaları gerektiğini bilselerdi o zaman ayı bırkamazlardı hocam gelecek ders meyveleri öğretin çocukalra lütfen.. erik zamanı da gliyor bahçelere ne dalınır şimdi mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gsfdgdfhsagd aynen o yüzden=) ama farketmez niyet önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu sefer kartından meye olsunlar meyve oalrak dertlerini anlatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 mesela ben hoca olmayı başarırsam çocuklara kartından nash teoremi, maslov piramidi, keynesyen maliye modeli olmaları isteyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahaha o konu ilk kademede kaldı ya,ama iyi fikir,elmanın kurttan çektikleri anlatılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ortaokulda okul bahçesinde 5 6 erik ağacı vardı. 3 5 arkadaş gidip bütün erikleri toplayıp poşete doldurmuştuk. sonrada kağıttan yaptığımız külahlara belli miktar doldurup tuzlayıp 5 liradan satmıştık. böyle de bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar