Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ÖSYM harbiden iyice mallaştı

cetintas

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17626790.asp?gid=381

said:
Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ÖSYM çalışanlarına, sınav görevlilerimize, emniyet güçlerimize ve sınava katılan adaylara teşekkür ederiz.

said:
Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesine katkı sağlayan

said:
Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesi

said:
Sınavın sorunsuz

said:
Sınav sorunsuz

said:
sorunsuz
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

cetintas said:

Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum?

yok değiştirmiyor. ona bişi dediğim yok zaten.
ama haber başlığındaki gibi kriz olması için o kadar öğrencinin sınavlarına bişi olması lazım diye düşündüm. 1 saat geç 1 saat erken ne kadar kriz yaratır ki.

yahu diyo iste kadın. sorualrın yarısı eksikti diye. soru yok ortada ne fark eder ek srüre. kendi yazıpmı cözecek
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

smarthan said:

cetintas said:

Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum?

yok değiştirmiyor. ona bişi dediğim yok zaten.
ama haber başlığındaki gibi kriz olması için o kadar öğrencinin sınavlarına bişi olması lazım diye düşündüm. 1 saat geç 1 saat erken ne kadar kriz yaratır ki.

yahu diyo iste kadın. sorualrın yarısı eksikti diye. soru yok ortada ne fark eder ek srüre. kendi yazıpmı cözecek

yedek kitapçık getirmişler işte. gelmesi 1 saat sürmüş. sonra ek süre vermişler o yüzden dedim öyle.
haberi tam okumamışım ama sdf. meğer yedeklerde yetmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an tvlarda verilen haberlere göre 8 cezaevinde yapılan YGS sınavları, soru kitapçıklarında ki fen bilimleri sorularının eksik basılması nedeniyle bu ceazevlerindeki sınavların iptal edildiği duyuruldu.

İnternete de az önce düştü bu haber. Örnek link aşağıda:

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/04/27/8-ilde-cezaevlerinde-yapilan-ygs-iptal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...