smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17626790.asp?gid=381 Alın,mallığın kabulü ile ilgili haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yukardaki mesajda yanlış anlaşılma olmasın ösym'ye küfretmekten yoruldum diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Yok yok anlaşılıyor mardox,için rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17626790.asp?gid=381 said: Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ÖSYM çalışanlarına, sınav görevlilerimize, emniyet güçlerimize ve sınava katılan adaylara teşekkür ederiz. said: Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesine katkı sağlayan said: Sınavın sorunsuz gerçekleştirilmesi said: Sınavın sorunsuz said: Sınav sorunsuz said: sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 güzel yapmışsın da fazla uzatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ehehehe editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 smarthan said: cetintas said: Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum? yok değiştirmiyor. ona bişi dediğim yok zaten. ama haber başlığındaki gibi kriz olması için o kadar öğrencinin sınavlarına bişi olması lazım diye düşündüm. 1 saat geç 1 saat erken ne kadar kriz yaratır ki. yahu diyo iste kadın. sorualrın yarısı eksikti diye. soru yok ortada ne fark eder ek srüre. kendi yazıpmı cözecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 haberi okumadan yorum yazanlar efsaneymiş. ek süreyi yedek kitapçık yetenlere vermişler. yetmeyenler mal gibi beklemiş. çözüm düşünülecekmiş sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Cuce said: smarthan said: cetintas said: Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum? yok değiştirmiyor. ona bişi dediğim yok zaten. ama haber başlığındaki gibi kriz olması için o kadar öğrencinin sınavlarına bişi olması lazım diye düşündüm. 1 saat geç 1 saat erken ne kadar kriz yaratır ki. yahu diyo iste kadın. sorualrın yarısı eksikti diye. soru yok ortada ne fark eder ek srüre. kendi yazıpmı cözecek yedek kitapçık getirmişler işte. gelmesi 1 saat sürmüş. sonra ek süre vermişler o yüzden dedim öyle. haberi tam okumamışım ama sdf. meğer yedeklerde yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 YSYM olsu nzate nartik OSYM nin adi yandas secme yerlestirme merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şu an tvlarda verilen haberlere göre 8 cezaevinde yapılan YGS sınavları, soru kitapçıklarında ki fen bilimleri sorularının eksik basılması nedeniyle bu ceazevlerindeki sınavların iptal edildiği duyuruldu. İnternete de az önce düştü bu haber. Örnek link aşağıda: http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/04/27/8-ilde-cezaevlerinde-yapilan-ygs-iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 YGS sonrasında adaylara mektup gönderen, ALES adaylarına ise mail atan ÖSYM başkanı Ali Demir, bir sonraki sınav skandalında adayları facebook'ta dürteceğini açıkladı... zaytung =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bu sınavlara giriyor olsaydım ya da giren bir çocuğun velisi olsaydım davayı döşerdim ösym ye. Bırak istediği kadar sürsün. Zaten hep bu yüzden bir bok olmuyor bizden. "Dava açsam 10 sene sürer" mantığı. Sürsün ak-47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 türkiye'deki kurumların onur ve şeref gibi dertleri ya da çekinceleri yok ki. para ya da çıkar için anasını verecek adamlar x kurumunun başkanı olsa ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şu ösym çalışanlarının 150 tanesi birbiriyle 1. veya 2. derecede akrabaymış haberini nerde okumuştum ben ya. var mı o olayın aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sonuçlar açıklandı, BEN TATMİN OLMADIM. 1 milyon 700 bin sınav kitapçığı ve cevap anahtarını bu kadar kısa sürede incelemenin(hile açısından)mümkün olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Aluriel said: şu ösym çalışanlarının 150 tanesi birbiriyle 1. veya 2. derecede akrabaymış haberini nerde okumuştum ben ya. var mı o olayın aslı? Sayıyı bilmiyorum da ben de aynı haberi hem SKYTÜRK'te ve hem de ULUSAL KANAL'da izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar