Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Eğer video doğruysa 3ds alıcam bileniniz varmı fake mi doğrumu ? şuan sahte bir oyun almak gibi bir niyetim yok kız arkadım istiyor ve bizim köyden bozma city'mizde bulamayız ama cracklenebileceğini bilmek güzel. Doğruysa 3ds değilse xl alıcaz. gerci saka gibi xl fiyatları nerdeyse aynı 3ds le ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 video? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 düzelttim prd... Şuan crackleniyor olması gerekmez cracklenebileceğini bilsem o bile yeter :) bir sorum daha olucak asıl önemli olan o atlamışım. Eski ds oyunlarını (trauma center fln.) kart satın alıp 3ds'te oynuyabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 valla senin sorduklarinin cevaplarini bilmiyorum ama bunu pek begenmediler heralde, bi de ilk nesil alet, nintendo gelenegi 2. nesli daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 700-800 verip crackleyeceğine emulator kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cunki emulatorde touchscreen kullanip wi-fi zamazingolari ile oyniyabiliyorsun dimi bonec, hatta emulatoru yaninda gezdirebiliyorsun filan cebinde yassah yassah bide, crack mirek yok 3DS de kirilamadi hala, o gosterdigi zamazingo anca DS oyunlarini calistiriyor, zaten 3ds HAS NO GAEMS su anda, MS in yaptigi cakalligi yapip sirf sonyden once piyasada olmak icin rushladilar sorunlu bi aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar