=) Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 interneti bi 5 dk kullanmadıktan sonra ilk açtığım sayfa vs 20 saniye geç açılıyor eskiden yoktu böyle birşey çözümünüde bulamadım neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 motor soguyodur, isinma suresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 browserdan kaynaklı olabilir belki? salliyorum şuan tamamen ama mesela browserına yük binerken pc yavaşsa filan biraz kasıyordur. o yüzden geç yükleniyordur. araba ısıtma gibi düşün ilk çalıştırdığında :P edit: browserdan kaynaklı derken kastırıyodur ilk yük binme anlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 pc de kasma yok her browser yapıyor modeme res attım hem win7 hem vistada yapıyor başka fikri olan ? ayrıca tekrar ediyorum eskiden yapmıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 arka planda çalışan bişeler olabilir mi? bas formatı gitsin ya da sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 browser ile alakali, muhtemelen dns pre-fetch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar