Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

gordugunu yazdigina suphem yok. yoksa zaten bu kadar israrci olamazsin. sorun gorduklerinle ilgili. algida secicilik var. fenerbahce kompleksi sende buyuk bir buhran yaratmis, olaylari tamamen gormek istedigin gibi goruyorsun.

sakincasi yok, boyle goren insan tek sen degilsin. arada yaz boyle, gune neseli basliyoruz sayende.

p.s. cok yazma, ofiste kahkaha atinca sorun oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben komplekslerini genç yaşlarında ileriki jenerasyonlara devretmiş bir adamım, bu yüzden hiçbir yazım ne baskı altında ne de at gözlükleri ile kaleme alınmaz, büyük oranda gerçeği tüm çıplaklığı ile yansıtır

zaman zaman abarttığım durumlar olur, ama o durumlarda da muhakkak olayı saha içerisinde benden daha çok abartanlar oluyordur
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

suphesiz ki allah seni paticikteki futbol bolumu okuyuculari eglensin diye paticike gondermistir.

hali hazırdaki paticik kullanıcılarının büyük bir bölümünün bildiği tek pati kedi ayakları olduğu dönemlerde ben yine bu sayfalarda futbol yorumluyordum

hadi vakti zamanında da senin de gözlerini açmıştım, ama sanırım ara verdiğim dönemde yine köreltmişsin kendini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta Markus Merk ikisine de penaltı derken burun kıvıranlar, şimdi otoritesini tanır olmuşlar eheh.

"X-Y PENALTI DEĞİL DEDİ, DEMEK Kİ DEĞİL" gibi 5 IQ sahibi yorumlar yerine belirttiğim noktalara kendi yorumunuzu katarak cevap verirseniz, daha sağlıklı bir tartışma ortamı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğinden "birkaç kişi daha öyle dedi" çıkıyor ama hala kendi yorumunu katabilmiş değilsin, üzgünüm.

harrykewell said:

" angus merk bile ... " derken oradaki " bile " aslında çok şey anlatıyor

Angus Merk ne lan ehheh, beyler hadi steakhouse yiyelim. Baya bilgili bir futbol yorumcususun gerçekten, bayılıyoruz ailece... not.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğimden " birkaç kişi daha öyle dedi " anlamından çok " angus merk kadar fenerbahçe savuncusu durumunda yorum yapmak zorunda olan bir adam bile öyle dedi " anlamı çıkması lazım, çıkmıyorsa ben Türkçeyi az biliyorum demektir, özür dilerim

not - baggio : ithal hakem olduğu için angus diyorum ben ona

not - fizban : tekrar açacağım gözlerini merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...