harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu arada trabzon başlığı bulamadığım için onu da buraya yazayım ; eskişehirin 2 tane penaltısı verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 3-1 den 3-5 ne lan. aziz butun takimi vururum mu dedi soyunma odasinda ne yapti asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 soyunma odasindayken 2-1'di. harry, gelecek 4 hafta icin de pesin pesin aglasana. postlarina baktim, son bi kac haftadir sadece fenerbahce maclari icin post atiyormussun. yazik yahu senin durumun da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Trabzon taraftarlarını anlıyorum da, ilk beşe/ilk ona bile giremeyen takım taraftarlarının neden bu kadar heyecanlandığını anlamıyorum. Orta sıralarda yer edinme mücadelesi versenize siz etrafınızdaki takımlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sevgili fizban, benim postlarımı ağlayan bir taraftar olarak değilde dürüst, gördüğünü yazan, sözünü sakınmayan bir futbol yorumcusu olarak okursan bazı gerçekleri sende görebilirsin biz hakkın savunucusuyuz, kimin hakkı yener ise ona sahip çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sen kimsinde kendini futbol yorumcusu ilan ettin yahu? kimsenin seni taktığı yok sen gelmiş burda ben durust gorduğunu yazan futbol yorumcusuyum diye takılıosun. git fm falan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gordugunu yazdigina suphem yok. yoksa zaten bu kadar israrci olamazsin. sorun gorduklerinle ilgili. algida secicilik var. fenerbahce kompleksi sende buyuk bir buhran yaratmis, olaylari tamamen gormek istedigin gibi goruyorsun. sakincasi yok, boyle goren insan tek sen degilsin. arada yaz boyle, gune neseli basliyoruz sayende. p.s. cok yazma, ofiste kahkaha atinca sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hala ısrarla konuşan son GS lı olduğunu düşünüyorum. Zira hemen tamamı artık konuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben komplekslerini genç yaşlarında ileriki jenerasyonlara devretmiş bir adamım, bu yüzden hiçbir yazım ne baskı altında ne de at gözlükleri ile kaleme alınmaz, büyük oranda gerçeği tüm çıplaklığı ile yansıtır zaman zaman abarttığım durumlar olur, ama o durumlarda da muhakkak olayı saha içerisinde benden daha çok abartanlar oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 suphesiz ki allah seni paticikteki futbol bolumu okuyuculari eglensin diye paticike gondermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi ahahah adam kendini spor yazarı sanıyo. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gs nin durumu insanlari bu hale getirdi. adamin sucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fizban said: suphesiz ki allah seni paticikteki futbol bolumu okuyuculari eglensin diye paticike gondermistir. hali hazırdaki paticik kullanıcılarının büyük bir bölümünün bildiği tek pati kedi ayakları olduğu dönemlerde ben yine bu sayfalarda futbol yorumluyordum hadi vakti zamanında da senin de gözlerini açmıştım, ama sanırım ara verdiğim dönemde yine köreltmişsin kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu son post senaryoda yok, tamamen emprovize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Geçen hafta Markus Merk ikisine de penaltı derken burun kıvıranlar, şimdi otoritesini tanır olmuşlar eheh. "X-Y PENALTI DEĞİL DEDİ, DEMEK Kİ DEĞİL" gibi 5 IQ sahibi yorumlar yerine belirttiğim noktalara kendi yorumunuzu katarak cevap verirseniz, daha sağlıklı bir tartışma ortamı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Türkçe çok güzel bir dil, ama bilerek kullanmak lazım " angus merk bile ... " derken oradaki " bile " aslında çok şey anlatıyor anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gozlerim acilmisti, sonra sen banlenince korelmis iste. napalim. oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dediğinden "birkaç kişi daha öyle dedi" çıkıyor ama hala kendi yorumunu katabilmiş değilsin, üzgünüm. harrykewell said: " angus merk bile ... " derken oradaki " bile " aslında çok şey anlatıyor Angus Merk ne lan ehheh, beyler hadi steakhouse yiyelim. Baya bilgili bir futbol yorumcususun gerçekten, bayılıyoruz ailece... not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gollerini izledim, helal olsun buca, guizadan gol yemişsin :D bi maçta guiza bile gol atıyosa tartışmak çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dediğimden " birkaç kişi daha öyle dedi " anlamından çok " angus merk kadar fenerbahçe savuncusu durumunda yorum yapmak zorunda olan bir adam bile öyle dedi " anlamı çıkması lazım, çıkmıyorsa ben Türkçeyi az biliyorum demektir, özür dilerim not - baggio : ithal hakem olduğu için angus diyorum ben ona not - fizban : tekrar açacağım gözlerini merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 efsane mac olmus kacırdık tühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 One and only :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 puhahahah ne espri yaw angus merk, adam şakacı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 markus merk ne olursa olsun beş para etmez bir adam, hani mustafa sarp'ın art niyetli bilek kırmak için kayarak girdiği pozisyona "faul değil, yanından bile geçilmez" dediği an benim için bitmiştir. Ligin ilk yarısının sonlarına doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar