Roqq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 @Floridsdorf Trolledin mi, ciddi misin anlayamadım. Ama trollse başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Floridsdorf said: ben bi oyun arıyorum sadece kutusu siyahtı neydi la o gibi bişiy ultima 7 the black gate http://i.imgur.com/LHQcb.jpg bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Roqq said: Ey pati halkı ! size olan inancım sarsılıyor :) oynadığım tüm cartoon grafikli adventure oyunlarını sıralayım, sen aralarından birini seç. Jolly Rover, Kaptain Brawe, Machinarium, Time Gentlemen Please, Ben There Dan That, Jack Keane, Puzzle Agent, Aftershocked, Ozzie And The Quantum Playwright, Out Of Order, Full Pipe, Monkey Island 1-2 Special Editionları, Monkey Island 3, Broken Sword 1-2, Larry 7, Jack Orlando, Dedektif Fırtına, Full Throttle, Sam&Max Hit The Road, Day Of The Tentacle, Ace Ventura Pet Detective, Toonstruck, Hopkins FBI, Simon The Sorcerer 1-2, Discworld 1-2, Beneath A Steel Sky, Indiana Jones And The Fate Of Atlantis, Litil Divil, Inspector Gadget Global Terror, Gobliiins, Gobliins 2, Goblins 3, Dragon's Lair kaede bilememiş, dasaaa da bilemezse bu forumdan bilen çıkmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ben viktor'dan umutluyum, o oynamış :) Abi aslında bilememeniz normal. Çünkü oyun -büyük ihtimalle- dandik bi firmanın ezik büzük bi oyunuydu. Sadece demosunu oynayıp sevmiştim. Abi demosunu anlatıyorum, Oyuna ana karakterin, ailesinin evinde yatak odasında başlıyoduk. Eleman üniversiteye gideceğini ve arkadaşıyla olan üniversite muhabbetini anlatarak başlıyodu. Sonra yatağımızı toplama, malum cd ve dergileri yok etme filan klasik şeyler. Daha sonra babasının çalışma odasına gidip tavsiyeler alıyoduk. En sonunda evden ayrılırken anne salya sümük ağlıyodu filan. Demo bitiyodu burada. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende oyandim onuda simdi ismini kolaysa bul ya ahahah cok tirt bi frimanin tirt bi oyunuydu, akilda kalmamasi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bone said: Floridsdorf said: ben bi oyun arıyorum sadece kutusu siyahtı neydi la o gibi bişiy ultima 7 the black gate http://i.imgur.com/LHQcb.jpg bildim mi? Crit sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar