escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 heryöne sms i var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 "roket adam" said: off sms çok ergen yaa, yazana kadar canım çıkıyor zaten. genelde arıyorum çat diye bişi diyeceksem. ha yok nerdesin falansa sms atarım tabii. hatta sms ne abi whatsapp varken skype varken. iyi güzel diyosunda çevremizde kaç kişi skype falan kullanıyorki? ne anlar onlar. bunun en büyük etkeni ise paralı olması. paralı oldugu için yanaşmıyor insanlar. sms te öle ergen işi falan değil kardeşim. yeri geldiğinde cok işe yarıyor ve eminmki seninde cok ihtiyacın oldugu zmnlar olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 skype dan mesaj atmanin neresi parali? sms in de inefektif bisey oldugu soylenirken hic kullanilmiyor veya ihtiyac oldugu an gelmemistir gibi bi mana nasil cikiyor ki, birincil olarak tercih etmiyoruz. sadece ilkel insanlarla anlasmak icin kullaniyoruz gibi bi mana cikar olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kısa durumlarda kullanıyorum zaten, alternatifi yok yani. -nerdesin -şurdayım. bu kadar. ama bir şey anlatacaksam/dinleyeceksem vesaire oturup sms yazmakla uğraşamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 KHaRoN said: skype dan mesaj atmanin neresi parali? sms in de inefektif bisey oldugu soylenirken hic kullanilmiyor veya ihtiyac oldugu an gelmemistir gibi bi mana nasil cikiyor ki, birincil olarak tercih etmiyoruz. sadece ilkel insanlarla anlasmak icin kullaniyoruz gibi bi mana cikar olsa olsa. http://www.skype.com/intl/tr/prices/ 2. kutucuk. o ücretsiz olanın msnden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Escape sen olayı hiç bilmiyosun yalnız. Paralı olan olay sabit telefonlara/cep telefonlarını aramak mesaj atmak, atıyorum bende skype yüklü, arkadaşımda da, bedava mesajlaşmak görüşmek vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya neden skype araciligiyla baska telefona sms atayim, elbette ki skype dan skype a mesaj kastediliyor. /nosebled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 evet abi bilmiyorum öğrenmek için kasıyorum zaten. kullanmadım hiç. sadece sitesinde yazdıgı kadar konuşuyrum. adamlar yazmış oraya anlık mesajlaşma videolu gröüşme vs ücretsiz yanındaki kontürlü olan yani paralı olanda ayrıyetten *sms* var. abi o zman msn bu qq. msndede bunları yapabilrisn. tlefonuna yükle msni. bak nasıl yapyıorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 skype'tan diger telefonlari aramak daha ucuza geliyor benim icin, telefondan msj attigimda 50kurus aliyorlar benden. skype ile atinda 21kurus civarlarinda cikiyordu evdeyken skypetan atiyorum, skype ile ariyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 MSN'in görüntülü görüşme/sesli görüşmesi bayaa başarısız Skype'a göre. Ya zaten burada konu skype falan değildi aslında ya. Anafikir sms atmaktansa sesli görüşüp hemen halletmek daha güzel gibi. SMS yerine de Whatsapp veya Skype kullanabilirsiniz. Ayrıca ben de Skype kredisi alıyorum her ay, yurtdışından falan kullanmak aşırı hesaplı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 smsi konusacak kisilerden biri musait degilse kullanma taraftariyim ben. derstetir kisi kacta cikcan diye atarsin cevap atar, cikinca ararsin sonra vb. napeer diye msj gelince arayip senden napeerr diyorum zaten. belki de o yuzden hic sms trafigim olmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi bişi diyimmi bence hiçbirinizin sevgilisi yok çünkü sevgilisi olan adam sms kullanır. kız kaç yaşında olursa olsun kullanıyo abi o smsi.. ve malesef http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/239/d/f/forever_alone_by_foreveraloneplz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 onu diom iste askimm naper diye sms gelince sms atmaktansa aramak daha kolay gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 1000 sms + 1000 dk aylık 35 tl. taahüt yok. avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 evet o da doğru, sevgilim varken çılgınca mesajlaşmak durumunda kalıyordum yani, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hanimlara email ogretin, whatsapp, bbm ogretin , bu tarz teknolojileri kullanamadiysa testi kaybetti sayip baska birini bulmaya calisin. sms nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Sen bi sağlık sigortası yaptır da, ileride allah korusun kanser falan, lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 -aşkııaaam nerdesin şu an? +mühendisler odasındayım ak ne var? -inonmoyorom location'unu paylaş bakim tarzı diyaloglar yaşanıyor whatsappte de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bugun bilgiyi aldım. bu faturalıda iş şirazesinden çıkıyomuş o yüzden kontörlüsüne geçicem artı genç tarifeyle çok şahane oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 "roket adam" said: -aşkııaaam nerdesin şu an? +mühendisler odasındayım ak ne var? -inonmoyorom location'unu paylaş bakim tarzı diyaloglar yaşanıyor whatsappte de. whatsapp in en buyuk 2 sikintisindan olabilir o share location in aslinda "share current location" olmasi, ikincisi de sent/read tickleri ve last online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 onları mutlaka kapatabilmek gerek yani, berbat bir şey ya. şimdi okudum ama sonra cevap vericem ak, sanane. berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben bu kadar telefon faturası ödesem ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 share location ne abi oldu olacak popomuza takip cihazı taktıralım yapmayın öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Lol escape, güldüm cidden ama ben akşamları en az 1 1,5 saat konuşuyorum. Gündüzleri de cabası... SMS ile kim uğraşacak iki saat yaz falan... Ben direkt arıyorum birşey oldumu... Aylık 55tl ödüyorum vergiler dahil. Sınırsız "Vodafone ve Sabit hatlar" + 750dk "Avea ve Turkcell". Geçin vodafone'a çok rahat edersin söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 lan zaten 3 tane operator var, ac bak tarifelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar