Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 zaidral said: redd'le ilgili bir olaylar cikmis? konuşmaların uzaması yüzünden sahneye 20 dakika falan mı ne geç çıkarılmışlar, bunlarda rektöre tepki olarak yarım saat çalıp inmişler. Beş para etmez adamlardı zaten, kendilerini iyice deşifre etmiş oldular. Bayağı laf yediler KOU'dakilerden çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 redd çok leş bi grup hakkaten ya. sol yumruk havaya tadında dolaşıyolar da yemez abicim. ghetto'da 40 liraya konser vermeyi biliyosunuz oportünistler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bilet fiyatini mekan ayarlar, gruplarin alakasi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 biliyorum redd de ücreti alıp gerisine karışmam her yerde her fiyata çıkarım diyo işte ve benim eleştirdiğim şey bu. yani kick'in önüne bi kırmızı yıldız attıralım, mesaj veren bi klip çekelim (klip de berbat), böylece yaptığımız müziğin yanısıra imajımızla da bir kitleye sunalım kendimizi düşüncesi. ya bana samimiyetsiz geliyo işte anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 DarKRideR said: 2 senedir Kocaeli Uni'nin bahar şenliklerine katılmıyordum, bu sene arkadaşları kıramayıp bi gideyim dedim. Rock N Coke standında ortaokuldan arkadaşla karşılaştım, bana indirimli bile sattıklarını söyledi ve kombineyi 70TL'ye aldım. Üstüne üstlük oradan ayrıldıktan sonra yurttan 3 senedir görmediğim adamlarla falan karşılaştım. Güzelmiş lan bahar şenlikleri adsfads Biletlerin tanesini 120'ye aldım öyle bilet olayının allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 valla gidecegim en iyi lineup diyordum bu yilki mimar sinan icin ama iptal etmisler. ne planlarim vardi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 nasıl iptal ederler msü yü??!!? aynı şekilde ne planlar programlar yapmıştım ulen. resmen üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bahar şenliği mi kaldı yahu finaller başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bahar bitti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 izmir'de sokak şenliği varmış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bahar başlamadı bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Lan bu Hande Yener ne yapmış öyle YTÜ'nün şenliklerinde? Bu nasıl kılık yahu? http://www.ulusalpost.com/haber-2095-Yildiz-Teknik-Universitesinde-Hande-Yener-firtinasi-goruntulu.html Vay arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar