kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Zerokull, 09 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Armageddon Bruş Wilşin öldüğü sahne. evet +1[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Helal olsun Bıshop kardeşime... Canım Kardeşim ağlatma konusunda 1 numaradır... Hüngür hüngür ağlamıştım küçükken şerrefsizim... Devil's Own var ama bi de... en sonunda Frankie Maguire (Brad Pitt-IRA militanı) şöyle der: "It's not an american story, it's an irish one"... ühüühüüü....[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hmm hiç olmadı ama en yakını BraveHeart'dı sanırım boğazım düğümlenmişti son sahnede[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Ardeth, 12 Eylül 2004 02:39 tarihinde demiş ki: hmm hiç olmadı ama en yakını BraveHeart'dı sanırım boğazım düğümlenmişti son sahnede ayy evet son sahne olan ölüm sahnesi insan çok kötü oluyor izlerken :([signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 annem filmin son 20 dakikasına yetişti ben filmi özetledim ona onun bile gözleri doldu düşünün braveheartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bir tek braveheart'da gözlerim yaşardı oda öldüğünde yada karısı öldüğünde falan değil kaybettiği savaşta kralı tarafından satıldığını anladığında hüsran içinde çimlere yattığı zamandı... böyle bir satıcılık gömemiştim ömrümde sinirden gözlerim yaşardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet şimdi hatırladımda o filimde boğazımı düğümleyen bir çok sahne vardı yani orda hissetiklerimi başka bir filimde hissetiğimi sanmıyorum bir tek o filimde yoğunlaşmıştı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Titanic batarken keman çalan adamlara ağlamıstım (ne alakaysa ) Bide Hayat güzeldir çocuğun annesine sarıldığı bölüm :P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hayat Güzeldir (Türkçe'ye böyle çevirmişlerdi sanırım) filminde oğlu saklandığı yerden babasını gözlerken babanın ölümüne uygun adım ilerlemesi. Güçlü bir sahnedir. Ağlamaya inanmıyorum, dolayısı ile ağlamadım ama duygusal açıdan güçlü bir sahne.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Belki ilginç olabilir ama Vizontele Tuuba nin sonunda gözlerim doldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quinath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ye$il yolda arap bi adam war..onu öldürdükleri an da üzülmüştüm ( byaa bi ) :([signature][hline]http://www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar