Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 orjinal seriye başladım ilk 15 bölümü izledim 2 günde, çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 eksik olan specialler, filmler falan vardı onlarıda bulup en baştan başlamıştım bende bi kac ay önce, şu an Z 110 da falanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 çok ince ve sapık espriler var ya veletken anlamıyo tabii insan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yaa bişi sorucam. Bizim TV'de bunun açılışında sadece müzik mi vardı yoksa dublaj da var mıydı? Ben sadece müzik vardı diye hatırlıyorum bizde bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 3463463 tane versiyonu var onun, sadece muziklisi de var, http://www.youtube.com/watch?v=qKlCT5vRuIU bizdeki sözlüydü sanki dragonballü falan diyordu hmm http://www.youtube.com/watch?v=k3k_KoOgeR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 intro caponcaydı ya atvde falan, ben öyle hatırlıyorum ama yanlış da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Myshkin said: yaa bişi sorucam. Bizim TV'de bunun açılışında sadece müzik mi vardı yoksa dublaj da var mıydı? Ben sadece müzik vardı diye hatırlıyorum bizde bir türlü bulamadım. tabii ki japonca introydu. çok klasik bir müziği vardı. gerçi bizim okulda müziği çok geyiklere vesile oluyordu, ordan aklımda kalmış da olabilir. izleyip sonra muhabbetini yapardık, "müzikte şunu diyormuş biliyor musun lan" gibisinden. gerçi o yıllarda pati yoktu, japoncasını soracak bi mortis yoktu mesela. bi de sailor moon vardı o dönemler, kopup gider mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar