Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chp 2011 seçim beyannamesi

Artariel

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

ha bir de taşeronun taşeronuna dublo yol yaptırttılar onlar da yer yer çöküyor

münferik çökmeler bunlar

Babacum, çöken 40 senelik iki beldeyi birbirine bağlayan bir yol. Bu çöküntüyü kasteddiysen talihsiz olmuş bu biraz.

OLMAZ DEMEYİN OLDU: YOL 4 METRE ÇÖKTÜ said:

Karabük-Yenice yolunun 14’üncü kilometresinde Bolkuş Köyü mevkiinde meydana gelen heyelan sonucu yol ulaşıma kapandı. 100 metrelik kısımda etkili olan heyelan nedeniyle yol yaklaşık 1 metre çöktü. Dünden bu yana heyelanın devam etmesi sonucu yol yaklaşık 4 metre çökerken, toprak ve çam ağaçları yola kaydı. Elektrik direklerinin yıkılması tehlikesine karşı teller sökülürken, bugün iki direğin heyelan nedeniyle yıkıldığı görüldü. Heyelanın devam etmesi nedeniyle yolda herhangi bir çalışma yapılamazken, ulaşım orman yollarından sağlanıyor. Ekipler, heyelanın yaşandığı yolun ilerisinde bulunan demir yolunda yaşabilecek bir hasara karşı ise bölgede bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o değil bir de yeni yaptıklarından çökme olmuş bu hani asfaltın altına ilk beton atılıyor ya onda mı ne hata olduğu söyleniyor üstünde durmadım

ya bir de şu var.. koskoca 5e dersin.. uluslararası yol dersin.. 5e in ortasında geçtiğimiz ylülden beri bir oyun var kadıköyden başıbüyüğe gelmeden rsmen tekerlek canavarı

bir tane de bahçelievlerden sorna var metrobüs yoluna sol şeritte hem de

isfalt zaten yetonun öçnce gideni hiç bir zaan rögar kapağıyla yolu aynı seviyede yapamıyorlar.. öyle bir şansları yok
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Güvenin kırılacak ama Kılıçdaraoğlu çok yolsuzluk yaptı. Her türlü inandıramam ama, gerçek bu.

Koalisyon döneminde Türkiye iyi miydi? aman ne yaptın? O imf borçlarını niye almak zorunda kaldık?

Özelleştirme konusuna hiç girmeyelim çıkılmaz bir tartışma.
Hiç bir üretim yatırımı yapılmadıysa ihracat nasıl bu kadar artıyor diye sorabilirm yanlızca.

artan ihracat, ithalata dayalı üğretimden oluşuyor içeride üretimimiz yok sanayi aramalı ithalatımız git gider artıyor bir nevi kısır döngü. o cari açıkdaki ithalattan oluşan kısım evdeki tüketimden olmuyor sanayi kesiminin yaptığı ithalattan oluyor

ayrıca imf den borç almanın tek bir mantığı vardır o da yatırım yapmak yada yatırım yapan özel sektöre kaynak aktarmak o kaynakları etkin kullanan ülkeler ihya oluyor marshall planıyla 60 larda doğu asyadaki ülkeler de borç aldı bugünkü durumları ortada (1997 krizine girmiyprum o para piyasalarındaki manipülasyonun bir sonucuydu)

kamu ekonomisinde borç almanın mantığı budur, sen ülke içinde tasaruf yapamıyorsan ve tasarrufun olamdığı bir ortamda güven notun düşükken senin şirketlerin dışarıdan borç bulamıyorsa sen devlet olarak alıp belirli kurallar ve bağlayıcı sözleşmeler dahilinde o kaynağı özel sektöre aktaracaksın hatta gerekirse fabrikayı (KİT) sen kuracaksın ve amanı geldiğinde özelleştireceksin. kaldı ki özelleştirmenin olayı budur devlet piyasada "esnaf, üretici" olarak bnulunammalı bu yüzden işletmeyi kurup çalışır hâle gelip ederinden de satmalı

ama sen gidiyorsun milli svunma için önemli bir yer tutan iletişim ağlarını özelleştiriyorsun (ki her sene kâr açıklayan bir kurum) olamz öyle özelleştirme

yrıca kılıçdaroğlu yolsuzluk yaptıysa hakkında nedne bir suçlama yok? başbakanın dokunulmazlığı olmasına rağmen devam eden 3 dava var benim bildiğim biri ve en büyüü akbil davası işte

ha kılıçdaroğlu bence yeteri kadar güçlü bir lider değil o ayrı adam yıllarca memurluk yapmış yine aynı kafayla gidiyor diye düşünüyorum tayyip ticaretin içinden çıkmadır zamanında babamla da iş yapma girişiminde bulundu de babam mahalleden zaten tayyibe kıl oldupundan olmadı.. olsaydı bugün bend e millet vekili çocuğuydum, biz o kadar namussuz olamadık
Sosyal ağlarda paylaş

yökü kaldırsınlar bi de dokunulmazlığı hafifletsinler bana herşekilde yeter. bu ülkedeki tüm sorunların anası gibi bu ikisi. hatta bence milletvekillerinin emekli olana kadar başka iş yapmasını da yasaklasalar cillop gibi olur meclis bütün pis tüccarlardan temizlenir direk.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir de milletvekilleri bizim hayrımıza mı oluyor.. kıyak emekliliğe oluyor hepsi delikanlı millet vekili isveç parlametosundaki gibi olur

koskoca başbakan dersin bisikletiyle evine gidip geliyor bizimkiler korkudan ne halt edeceklerini kaç kat zırhlı arabaya bineceklerini bilemiyorlar

ha bir de 2 senede bir makam arabası değişir bu ülkede

parasını biz veriyoruz ya.. dansöze bile yapıştırırlar önemli değil enayi parası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...