Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Arkadaşlar ben çeşitli nedenlerden ötürü, okuduğum üniversiteyi bırakmak durumundayım. Gelecek sene için hazırlanmaya başladım. Ama aklıma birşey takıldı. Ben Ocak 1987 doğumluyum, seneye 2. üniversiteye gireceğim zaman 25 yaşında olacağım. 4 senede bitireceğimi hesaplarsak, 29 yaşında mezun olmuş olacağım. Askerlik tecili okul durumuna bakmadan 29 yaşında bitiyormuş sanırım. Yani, 2016 yılında tecil bitiyor. Okul ise NŞA'da 2016 Haziranda biticek. Durumum ne olacak ? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa, yardımcı olmasını rica ediyorum. İçimin rahat etmesi lazım :S.Ayrıca 2. üniversite okumam hakkında fikirleriniz neler acaba ?, pati halkı ne düşünüyor bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 1. yi bitirdiysen 2. ye gerek yok. 1. Bitirmeden baska bi üniye gireceksen zaten o 2. Üni olmaz. 29 yaşında da okuyan adamı tutup götürmezler askere.gider anlatırsın durumu komutana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 o 29 unda 2. üniversite eğer hali hazıra bir tane bitirmişsen geçerli bitirmemişsen üniversiteyi almazlar illa biri bitecek.. bitince de mezunolur olmaz askere gitmeyyim diyorsan hemen yüksek lisansa başvurup kabul alana akdar kaçak ytakılacaksın bakın olmuyor tesim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 1.'yi bitirmedim abi bırakıyorum. Bu işin hukuki yönünü merak ettim aslında. 4 senede bitirmem lazım büyük ihtimalle, herhangi bi uzatma fail olabilir :S. Nette araştırdım birazda pek iç açıcı birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 BabacumMostors said: o 29 unda 2. üniversite eğer hali hazıra bir tane bitirmişsen geçerli bitirmemişsen üniversiteyi almazlar illa biri bitecek.. bunun bi sınırı vardır. abuse edilir ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 öle bişi olursa okulu donduruyorsun. gidip askerliğini yapıp geri gelince devam ediyorsun sınır 29işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ama arkadan dolanması var. şöle 1.bitir 2.ye gir yaş 29 olacakken yükseklisansa gir birinciden. orada kaydın olduğu sürece 35e kadar alınmazsın 2sene okulda atılmadan kayıt parası verip dondurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şunlar http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/ogrencierteleme_12.htm http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_13.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sınır 32 diye biliyorum 32 yaşını bitirdikten sonra öğrenci falan dinlemiyorlar alıyorlar. o zamana kadar okul tecil ediyor zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 29'da 1. bitse de bitmese de 2. devam etse de yüksek lisans başlamamışsa alıyorlar sen şimdi 1.den ayrıl 2ye kaydol artık 4 yılda bitiremezsen 2016'dan sonra kaçak olarak bitirirsin, kaçak olamam dersen o yıl üniversiteyi dondurup gitmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 4 yılda bitirebilirsem kaçak olmuyorum dimi ? Çünkü 2016 Ocakta 29'a giriyorum. Okul ise Haziranda bitiyor. Kaçak olmanın ne sakıncası oluyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hmm evet illa üni bitir demieden alıyorlarmış.. se okulu bitirir bitirmez yüksek lisans ara kabul oalasn akdar bir süre akşam dışarı çıkma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yoklama kaçağıyken işte gbtye falan takılırsan uyarırlar bi süre sonra da bakaya falan oluyosun galiba dava mava açıyorlar, benim de pek bir bilgim yok kaçak durumuna geçişten sonrası hakkında, bi googlela bulursun aradığın her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Anladım, tek şansım var. Seneye kazanıp, 4 senede bitireceğim. Ateşten gömlek resmen. Başarırsam helal team. X(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 30 yaşında da koğuşta 18-22 yaş insanların arasında askerlik ne koyar be adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kas bitir 4 senede, ben de 2008'de 4 yıl okumuşken ayrılıp yeni üniversiteye girdim şu an 3. sınıftayım seneye bitecek inşallah hiç kalmadan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Masquerade said: 30 yaşında da koğuşta 18-22 yaş insanların arasında askerlik ne koyar be adama. Koyar mı ki cidden ya. :( Abileri olurum kerataların, hayat tecrübelerimden faydalanırlar işte fena mı. Hedefim çok iyi bi üniversite, 30 yaşına planladığım gibi girersem süper olacak yaf. Silphatos said: kas bitir 4 senede, ben de 2008'de 4 yıl okumuşken ayrılıp yeni üniversiteye girdim şu an 3. sınıftayım seneye bitecek inşallah hiç kalmadan (: Abi sakıncası yoktur umarım, sen kaç yaşındasın şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 rapor maporla belki bakaya kalmadan biişier yapabilirsin bir de belki bedelli çıkar. sdfsdf kısa sürede atlatırsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ağustosda 25im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bende gitmedim daha askere. 155gün koymaz gider gelirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ooo!! tam çıtırsın! alkollü konserlere de gelebilirsin tanışalım mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 annem kızıyo tanışamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 alkoller benden ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 lez go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Sınır 30, zaten nisan celbine gidemiyorsun, ağustosta gideceğin için sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar