Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya beyler kafam takıldı mrk ettim fln fln, nedir antimadde?ama link vermeyin onu ben de yaparım,kendi bilgilerinizi paylasmanızı rica edicem=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 budur...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 nası yane[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 pardon jedi güçleri daha yeni oturuyorlar[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 antileri hazırlanıo daha piyasaya werilmedi :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ben bir anti parçacığım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Cahilmisim ben yeni farkettim.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bir de asimov'un "ben, robot"unda geçer pozitronik beyinler, işlevinden bahsedildiğini hatırlamıyorum gerçi..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: BonePART, 18 May 2003 22:32 tarihinde demiş ki: sacma sapan lafları bi yana bırakırsan... Bu ben oluyorum sanırım...[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu konu tartışılmıştı daha önce wanderer falan bisürü bişeyler yazmıştı bende anlamamıştım[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Buradaki hevesli arkadaşların okunması gereken, ufuklarını çok genişleteceğine inandığım Stephen Hawking'in "Zamanın Kısa Tarihi" ve "Ceviz kabuğundaki evren"'i okumalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Anti-madde 'den tutun, paralel evrenler, zaman ve maddedeki bükülmeler, ışık hakkındaki teoremler ve daha bir çok şeyi bulabilirsiniz. 20 şer milyon bişey.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Öyle bir şey hatırlamıyorum ben okuduklarımdan. Sadece maddenin varolması için gereken bir madde olarak hatırlıyorum. İkili olarak uzayda bulunuyorlar falan filan. Karadeliğe yeteri kadar yaklaşabilirseniz, orada zamanın ilerlemediğini, yani zamanın olmadığını da farkederdiniz.. Stephen amca öyle diyor en azından.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bonecum antimadde daha deneysel olarak gozlenmedi diye bir sey yok. ozetle, bir parcacigin antimaddesi o parcacigin butun ozelliklerini tasiyan ama elektrik yuku olarak tam zitti yuke sahip olan parcaciktir. antimaddelerin dogada varligi ilk kez Dirac tarafindan teorik olarak ongoruldu, sonra da deneysel olarak gozlendi. pozitron, antiproton falan coktan beri uretildi.(hatta sanirim pozitron en az 30 yildir biliniyor.) hatta anti-hidrojen bile yapildi. evrenin madde-antimadde asimetrikligi uzerine bir konferans dinlemistim(UCLA dan bi adamdi, adini hatirlayamadim.)bu konu uzerine onemli calismalar var. (arastirmak isteyenler netten "Sakharov Conditions" diye arasinlar.)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Up! Daha fazla bilgi istirem![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Chemical, 18 Mayıs 2003 20:13 tarihinde demiş ki: ben bir anti parçacığım:) LOL[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ne dehset ilimsel aciklama yaparmisim bee[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar