Merter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşlar üç arkadaş Wragg Marsh adlı serverda bir guild kurduk... Fakat sürekli eziliyoruz hiç üyemiz yok.. Gerçekten muhteşem bir server yabancı ama çok kaliteli. Herşey oyuncuların elinde.. Şehir yönetimi savaşlar.. Questleri bile biz yapıyoruz. Lütfen servera girmek isteyenler post atsın... Siz bir saat söleyin gelenleri guilde alacağım. Osiden beri UO oynuyorum bu kadar güzel bir server görmedim.. Benim serverla bir alakam yok sadece yardım lazım pvpciler filan ... ? Help pls.
Dread_Dance Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Merhabalar ben girmek istiyorum fakat ne bir site nede bir acc var ortada
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Detaylı bilgi yazmamışsınki insanlar faydalansın.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 herhalde pvp serverı burası?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaşım yardım istemişsin ama bi cevap bile vermemişsiz konularınla biraz ilgileirsen seviniriz ayrıca en azından ilk sgında siteyi verseydin... (yanlış anlama azarlamak gibi olmasın) :)[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:
Öne çıkan mesajlar