Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Nu Virgos - Stop Stop Stop :) en güzeli...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Heffer, 07 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: beastie boys un bi klibi vardı karnıma ağrılar sokan eden, şarkının adını unuttum ama klipte bi sos tarifinin peşinde koşan bikaç adam anlatılıyordu. bilen yassın, bende çekeyim:) the avalanches in bi klibi vardı müzikal şeklinde o da çok yarıcı bir klipti. push the tempo ilk izlediğimde koltuktan düşmeme, katıla katıla klibin 10 dakka sonrasında bile gülerek ölmeme neden olmuştu, kaçırmayın derim hehe Beastie Boys - Body Movin' (Fatboy Slim cover) normalinden guzel olan coverlar listemde baslardadir :)[signature][hline]too much, too young
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 HOfff ya cekmem gereken suruyle clip var burdada yaziyo bi cogu ama HDDde yer yok kahretsin kiracam makineyi[signature][hline] The Truth is out There
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Pearl Jam - Do the Evolution [signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Fatboy slim :right here right now Chemical brothers :hey girl hey boy bide tool kliplerinin çok acaip olduğunu söylüyolar daha izleyemedim ama[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 SlipkNot-SIC SlipKnot-Duality[signature][hline]Jesus, it never ends, it works it's way inside If the pain goes on, I'm not gonna make it!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 DJ Tiesto - Loves on fire (Şimdi çektim süper bir klip off hastanız.. Deli oldum klibi izlerken) Buradan çekebilirsiniz. (Sağ tuş save target as..)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kylie nin bütün klüpler[signature][hline]Lil'Alur for Shar
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bush -letting the cables sleep rhcp -californication korn -thoughtless björk -hidden place tv izlerken limp bizkit klibi çıkmışsa karşıma grup ne kadar boktan olsa da, wes borland için izlerim bi de..[signature][hline]sleep tonight in idle dreams the pain will drown your silent screams..
melun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 björk'ün klipleri genelde izlenesi olur. çok estetik bi hatun kendisi, aynı zamanda da oldukça yaratıcı. ama özellikle pagan poetry'nin klibini tavsiye ederim. sansürsüz versiyonunu elbette. şarkı da olağanüstü bi de vazgeçemediğim unkle-rabbit in your headlights
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 metallica - one metallica - turn the page (klipte güzel kurgu var yoksa başka birşeyden değil =p)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 blink 182:all the small things[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
trapt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Blink182-all the small things(gariptir hoştur koparır) The Offspring-Pretty Fly(ilginçtir) Evanescence-EveryBodys fool(Amy Lee için)[signature][hline]What if you were led to play a different game instead How hard these frustrations are to mend Headstrong..
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bilmiyorum biri yazdımı ama yaziim ben sadisfaction :P cradle of filthin çoğu klibine hastayım ama şu kesinlikle izlenmeli cradle of filth - babylon süper bişey abi adamlar yapıyor ayrıca metallica - whiskey in the jar de hoşuma gidiyor
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 babylonu severim cidden harika yapmışlar, ambiansı kurgu falan çok hosuma gıdıyo.[signature][hline] The Truth is out There
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Michael Jackson - Dirty Diana George Michael - Father Figure , One More Try Elvis Costello - She Shania Twain - When You Kiss Me[signature][hline]Love is Divine
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Megadeth-Holy Wars[signature][hline]To Live is To Die
corso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 dEUS - Roses Emilie Simon - Flowers Village People - In The Navy Duran Duran - Girls On Film (o ye)
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Linkin Park-Breaking the Habit anime tribi çok ho$[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Volfied, 09 Eylül 2004 12:28 tarihinde demiş ki: said: Heffer, 07 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: beastie boys un bi klibi vardı karnıma ağrılar sokan eden, şarkının adını unuttum ama klipte bi sos tarifinin peşinde koşan bikaç adam anlatılıyordu. bilen yassın, bende çekeyim:) the avalanches in bi klibi vardı müzikal şeklinde o da çok yarıcı bir klipti. push the tempo ilk izlediğimde koltuktan düşmeme, katıla katıla klibin 10 dakka sonrasında bile gülerek ölmeme neden olmuştu, kaçırmayın derim hehe Beastie Boys - Body Movin' (Fatboy Slim cover) normalinden guzel olan coverlar listemde baslardadir :) şarkıyı geç klip süperdi ya:) hoş şarkıda komikti eheh şu the avalanches in klibinin adını bir hatırlasam...[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 junior jack-stupidisco[signature][hline]
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 50 cent-P.İ.M.P. müthiş bir klip[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
equable Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben de Outkast - Hey Ya yi çok seviyorum.Çok komik buluyorum gitarist o baterist o fln komik yani.
Öne çıkan mesajlar