import Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Selam , Bir tanıdık bilgisayarına Win XP kurmamı istiyor , bir work network yapmışlar galiba işyerlerinde . Yeni makine almışlar Win 7 ile gelmiş , ağa girememişler. (Heralde Basic ise , onlarda networking olmuyor sanırım ? ) XP kurar mısın diyorlar bana , ellerinde orjinal olmayan XP var , yıllardır kurmadım krekli birşey , uğraşmak da istemiyorum . Elimde XP SP3 orj var ama İNG. Bu serial key ile TR kurulum yapabilir miyim CD sini indirsem ? Olmadı Vista Bus . TR kursam mı , ne dersiniz ? Network sorunu çıkarmaz heralde ağdaki XP kardeşleri ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kurulumdan sonra dil seçeneğini değiştirme imkanın olduğuna göre muhtemelen kurulumdan önce de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Nasıl yani ? Ben hiç hatırlamıyorum dil seçeneği olduğunu XP'de ? Klavye ayarları vs den bahsetmiyorum. Start yerine Başlat yazacak :) Microsoft MUI Şöyle birşey var ama bu mu acaba aradığım şey ? Xp yi kurduktan sonra bunu yükleyince arayüz değişip , dil değişiyor heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Evet senin mui pack indirmen lazim kurulumdan sonra ama xp pro olması lazim illa, home da mui pack kullanamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Pro SP3 olması lazım . Güzel o şekilde bir deniyim o zaman. İşletim Sistemini TR kullanmak da çok kötü yav , hiçbir şey anlaşılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 xp'de dil seçeneği şöyle var, MUI denen hadiseyi yükleyebiliyosun ama (heralde mimarisi uygun olmadığından ve sonradan bu özellik eklendiğinden) türkçe xp'yi ingilizce yapamıyosun. ingilizce XP'yi istediğin dile çevirebiliyosun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 win7 ultimate kur? 2 dolara da key al şu meşhur siteden. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Çevirdim TR'ye . Ulan gereken dosyayı Microsoft'un sitesinde bulamadım bir türlü. Forumlardan falan çıktı , XP'den destek çekildi diye bu kadar da yapılmaz ki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar