doubtful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 21-23 Nisan tarihleri arasında (30dk sonra başlıyor) Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 700 oyuncunun katılımı ile yapılacak büyük e-sport oyunları etkinliğinde bir de StarCrat II turnuvası yapılacak. (SC2 haricinde Counter Strike 1.6 + Source, , Fifa, Heroes of newerth, Battlefield gibi oyunlarda da turnuvalar yapılcak). StarCraft II Turnuvasına katılacak oyunculardan ilk bakışta göze çarpanlar şunlar: 4Kings.MyWa Ai.DeathAngel Ai.Honor Ai.Seiplo dignitas.merz dignitas.naniwa Empire.Kas ESC.GoOdy ESC.Delphi Grubby h4u.Drafter ieS.Ciara KnowMe Menace.Fuzer Millenium.LaLuSh mouz.MaNa mouz.MorroW mTw.DIMAGA MYM.ClouD oGs.MC oGs.TheWinD SK.Jimpo SK.Joe TLAF-Liquid`Ret TLAF-Liquid`TLO Virus.elfi Virus.Naama Virus.Satiini Virus.SeiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyuncuların gruplara dağılımı şu şekilde: Group 1: merz, MyWa, Totory and Xerrea Group 2: nAniwa, DeathAngel, Armsved and Xenophobe Group 3: Kas, Honor, bbqtheman and Soritoen Group 4: MaNa, Norpa and Cupcake Group 5: MorroW, Seiplo, fanOK, SerraAngelDK Group 6: Blait, Drafter, Minkii and Mentalizor Group 7: GoOdy, SeiN, Kanadan and Ensiferous Group 8: ClouD, Delphi, MrPyro and Exal Group 9: TheWinD, MsMegaFreeze, RGIUtopi and DreamBunny Group 10: Jimpo, Ciara and Osho Group 11: Naama, KnowMe, Prae.Fally and Didrik Group 12: Satiini, Joe and Sleepytime Group 13: MC, Fuzer and Munck Group 14: Ret, elfi and ChewbroCColi Group 15: LaLush, Grubby and Cypres Group 16: TLO, StrinterN and Alurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SC2 turnuvasında ~6.700Euro ödül dağıtılacakmış. Diğer turnuvaların yanında bayağı düşük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sıgelrerı takım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 live stream icin link sanirim daha baslamamis. chrome sorun yapiyor plug in felan IE ile deneyin derim. http://www.copenhagengames.com/livestream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 khaldor streamlicekmis, hamburgeri söledim beklemedeyim sef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Memphis said: khaldor streamlicekmis, hamburgeri söledim beklemedeyim sef Rakibin (Viper) geldi seni sordu tur-1 de. Maçını unutmadın di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/SETT%20TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 doubtful said: Memphis said: khaldor streamlicekmis, hamburgeri söledim beklemedeyim sef Rakibin (Viper) geldi seni sordu tur-1 de. Maçını unutmadın di mi. unuttum ne zaman macım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bende stream acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Seele said: bende stream acilmiyor. own3d serverli stream suanki acilmiosa dns degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aga almanyadayim ben sanirim bende baska bir sorun var yada adblock uyuzluk yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Seele said: aga almanyadayim ben sanirim bende baska bir sorun var yada adblock uyuzluk yapiyor. bunu dene dicemde ikiside aynı server üstünden broadcast yapıo dns ayarlarını degistir olmadı browseri degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aynen düsündügün gibi own3d adblock icin önlem almis simdi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 salak mı bu lan bu streamci? radio free zerg çalıyordu ne güzel değişip duruyor 20 saniye sonra. ya da blizz salak bilmiyorum nereden çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 konuşamayan adamı niye koyarsın oraya yorumcu diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sunucuları kantır strayktan almışlar galiba diye düşünürken cloud çıktı biri.öbürü de pro diyolar. memphis reis bi çık da pro görsün iskandinavlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kralına yol verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 güzel maçlar var ayık olun aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şimdi baktım saçma bi maç vardı kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi o mavili caster ne ole ya çok işsiz duruyor.adamlar combat anında muhabbet ediyor ajshdşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 grubby dayak yer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://images.phxxgaming.com/images/128041194577_starcraft.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 swarm geçen konuştum herisle, yıl sonuna ancak gelirim dedi. işin bitti senin birader en az 6-7 ay daha oynamak zorundasın sc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar