Pipet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de katıldığı toplantı renkli görüntülere sahne oldu.Çekmeköy Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu'nda, Anayasayı ve hukuk devletini anlatan Kuzu, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Bir öğrencinin, "Kamer Genç ile tartışmalarınız biliniyor. Geçen aylarda yan yana bir uçak yolculuğu yaptınız. Merak ediyoruz anlaşabildiniz mi, neler konuştunuz?" sorusuna Kuzu, "Ne kadar kaçtıysam da Kamer Genç her yerden karşıma çıktı, o gün de o kadar koltuktan benim yanımı buldu,neyse ki meclisteki gibi olmadı, 1 saate yakın hoş sohbetimiz oldu" şeklinde soruyu yanıtladı. Yumurta İmzaladı Üniversitede katıldığı programda karşılaştığı yumurtalı protestoya verdiği esprili cevaplar ve hoşgörülü yaklaşımıyla uzun süre gündemde kalan Burhan Kuzu, öğrencilerin yanlarında getirdiği yumurtayı imzalayarak okula hatıra olarak bıraktı. padsaufasd site adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 İyi tırsmıştır yumurtayı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 paskalya bayramina denk gelmis olmasi ne kadar alaakasiz olsa da bir o kadar da sirin olmus di mi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Gevur gevur konuşma be alamancı ihbinihbinihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 anadolunun bagrindan kopmus bickin bir delüanli gibi konusmayi cok isterdim be bursali... be bursali derken böyle icerlendim... deniyim; cCc yumurta cCc olmadi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Türkiye'de protestoyu olgun karşılayabilen bir politikacı... şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 vaniLLe said: paskalya bayramina denk gelmis olmasi ne kadar alaakasiz olsa da bir o kadar da sirin olmus di mi ^_^ senin kadar olmasa da *____________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Raze said: Türkiye'de protestoyu olgun karşılayabilen bir politikacı... şaşırdım. ne içiyorsan ondan bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 niye yaw, adama sallamışlar yumurta gülüp geçmiş, öyle olmamış mı? ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar