Frasier Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bakiler Sevgiler Adına Nice Dilekler Vardır. Ölümü Bile Ayırır Saymayan Gönüller Vardır. Mesafeler Araya Set Çekilmişse Ne Çıkar, Dualarda Birleşen Gönüller Vardır. Avuçların Açıldığı, Gözlerin Yaşardığı, İlahi Esintilerin Kalpleri Okşadığı Anın Bir Asra Bedel Olduğu Bu Gecede Dualarla Birleşmek Dileği İle Tüm Paticik Ailesinin Miraç Kandilini Kutlar, Sağlık, Huzur, Ve Mutluluklar Dilerim.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier [Bu mesaj Frasier tarafından 11 Eylül 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hepimizim kandili mübarek olsun. Nice mutlu huzurlu kandillere.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 biz bunları konu dışında kutlarız genelde ve konu dışında açılmış bir topic var ama bir seferliğine bişey demicem :) seninde kutlu olsun[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 o zmn bu sadece emü için. :) tüm Emü ailesine.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kandil tıklayın..[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kandiliniz kutlu olsun[signature][hline]Data For UO Arion UO Admin [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Xharloan, 11 Eylül 2004 13:59 tarihinde demiş ki: Hepimizim kandili mübarek olsun. Nice mutlu huzurlu kandillere. +1:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tum patilerin kandili mubarek olsun.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 cünüp girdik desene gene kandile :) töbe sümme ha$a...[signature][hline] [email protected] Hıdıııt fırımda hıdıııtt... Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar