Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olm valla salakmışız lan haberi tekrar okudum bize giren çıkan yok tüzel kişiler düşünsün said: Bu arada düzenleme öncesindeki mevzuata göre kargo ve posta yoluyla yurt dışından getirilen eşyalarda vergi muafiyeti hükümlerinden gerçek kişilerin yanı sıra tüzel kişiler de yararlanıyordu. Artık bu haktan sadece gerçek kişiler yararlanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yanlis anlamissin sanirim. yeni vergi muafiyetinden sadece gercek kisiler yararlanabiliecek, tuzel kisiler hicbir sekilde vergi muafiyetinden yararlanamayacak. yeni vergi muafiyeti de iste yilda 5 urun kozmetik yok vs olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yanlışlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben böyle hükümetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gg ciler zaten direk gidip o ülkeden alip getiriyorlar-getirtiyorlar satacaklari mallari, bizim gibi kendisi için yurtdişindan alışveriş yapanlara giren girer bu yasa ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Var mı bir gelişme ben hala anlamadım gerçek mi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ebayden parfüm siparişim vardı, ve bu konuyu açmadan 1-2 hafta önce sipariş etmiştim.. hale gelmedi, GG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi bu olay ne şimdi yurtdışından sipariş verdimde kesin midir nedir kaç alışveirşimiz oldugunu nerden bilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yürürlülükte mi değil mi belli değil. Nisan sonu amazon'dan kozmetik ürünü almıştık, onu geri göndermek zorunda kaldık. Gümrük'teki adam 10 gün önce alsanız olurdu falan diyor. Ama mayıs ve bu haziran ayı yurtdışından 7-8 ürün aldım, hepsi geldi. Gümrükte takılsa gidip vergisini ödemeye hazırdım gerçi. Bildiğiniz Türk işi bir uygulama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 parfum icin ben de geri gondermek istedim el altindan bisiler istedi hallettik yazicam ama gercek degil inanmayin kimse zan altinda kalmasin, mi desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şimdi parfüm getiremiorz. getirirsekte vergisini ödüyoruz öyle mi? kesin mi? poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sanmıyorum bu kadar kişinin kaydını tutup takip edebileceklerini, ability yetmez, göz boyama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 üstünde "cosmetics" yazan hiçbir şey geçmiyor artık, tam olarak olan bu... yazınca açıp bakıyolar parfüm, alamıyosun. geri gönderebiliyosun sadece, vergisini verip almak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yurtdışından gelen hediye için bile para alıyorlardı zaten kargoya gittiğimde, onun için şaşırmadım.bunlar milleti kazıklamaya çok meraklı anlaşıldı.nese nasıl olsa başka bir yolunu buluruz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Strawberry.net TR gönderimini açmış sanırım ama , fiyatlar sanki buradaki fiyatlar gibi mi olmuş ? Piyasasını yakından takip edenler bir baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 evet fiyatlar 2 ye katlanmış strawberrynet de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar