Albert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Merhabalar. ERROR:(region.SCP,77)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,77)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,78)Undefined symbol 'mr_dull_copper' ERROR:(region.SCP,78)Bad resource list id 'mr_dull_copper' ERROR:(region.SCP,79)Undefined symbol 'mr_copper' ERROR:(region.SCP,79)Bad resource list id 'mr_copper' ERROR:(region.SCP,80)Undefined symbol 'mr_bronze' ERROR:(region.SCP,80)Bad resource list id 'mr_bronze' ERROR:(region.SCP,81)Undefined symbol 'mr_gold' ERROR:(region.SCP,81)Bad resource list id 'mr_gold' ERROR:(region.SCP,82)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,82)Bad resource list id 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,83)Undefined symbol 'mr_agapite' ERROR:(region.SCP,83)Bad resource list id 'mr_agapite' ERROR:(region.SCP,84)Undefined symbol 'mr_silver' ERROR:(region.SCP,84)Bad resource list id 'mr_silver' ERROR:(region.SCP,85)Undefined symbol 'mr_verite' ERROR:(region.SCP,85)Bad resource list id 'mr_verite' ERROR:(region.SCP,86)Undefined symbol 'mr_mytheril' ERROR:(region.SCP,86)Bad resource list id 'mr_mytheril' ERROR:(region.SCP,87)Undefined symbol 'mr_valorite' ERROR:(region.SCP,87)Bad resource list id 'mr_valorite' ERROR:(region.SCP,88)Undefined symbol 'mr_bloodrock' ERROR:(region.SCP,88)Bad resource list id 'mr_bloodrock' ERROR:(region.SCP,89)Undefined symbol 'mr_blackrock' ERROR:(region.SCP,89)Bad resource list id 'mr_blackrock' ERROR:(region.SCP,90)Undefined symbol 'mr_rusty' ERROR:(region.SCP,90)Bad resource list id 'mr_rusty' ERROR:(region.SCP,91)Undefined symbol 'mr_rose' ERROR:(region.SCP,91)Bad resource list id 'mr_rose' ERROR:(region.SCP,116)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,116)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,149)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,149)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,150)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,150)Bad resource list id 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,158)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,158)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,159)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,159)Bad resource list id 'mr_shadow' seklinde console'da hatalar aliyorum, yalniz mr_shadow ve digerlerini hangi scriptin icinde tanimliyorduk onu bulamadim hehe ;) Bilen biri varsa yardimci olabilirmi, $imdiden te$ekkurler.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ERROR:(region.SCP,158)Bad resource list id 'mr_iron' kendi mesajında yazıyor zaten .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eğer win98 kullanıcısıysan konsolda verilen hatalardan birini kopyala, scripts dosyasını aç ve ''F3''e bas 'içerdiği metin' yazısının olduğu yere yapıştır ve arat. Bu yolla hataları bulman daha kolay olucaktır.[signature][hline]Silver Serpents Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hmz, karistirdim o zaman :p hayir neden hata verdigini anlamiyorum. [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] //RESOURCES=10.0 mr_stone_normal RESOURCES=30.0 mr_iron RESOURCES=15.5 mr_dull_copper RESOURCES=12.0 mr_copper RESOURCES=10.0 mr_bronze RESOURCES=10.0 mr_rusty RESOURCES=10.0 mr_rose RESOURCES=8.0 mr_gold RESOURCES=7.0 mr_shadow RESOURCES=7.0 mr_agapite RESOURCES=4.0 mr_silver RESOURCES=2.0 mr_verite RESOURCES=1.5 mr_mytheril RESOURCES=1.5 mr_valorite RESOURCES=1.0 mr_bloodrock RESOURCES=0.5 mr_blackrock bu sekilde tanimladim ama hata veriyor?[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Math-, 10 Eylül 2004 20:36 tarihinde demiş ki: Merhabalar. ERROR:(region.SCP,77)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,77)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,78)Undefined symbol 'mr_dull_copper' ERROR:(region.SCP,78)Bad resource list id 'mr_dull_copper' ERROR:(region.SCP,79)Undefined symbol 'mr_copper' ERROR:(region.SCP,79)Bad resource list id 'mr_copper' ERROR:(region.SCP,80)Undefined symbol 'mr_bronze' ERROR:(region.SCP,80)Bad resource list id 'mr_bronze' ERROR:(region.SCP,81)Undefined symbol 'mr_gold' ERROR:(region.SCP,81)Bad resource list id 'mr_gold' ERROR:(region.SCP,82)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,82)Bad resource list id 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,83)Undefined symbol 'mr_agapite' ERROR:(region.SCP,83)Bad resource list id 'mr_agapite' ERROR:(region.SCP,84)Undefined symbol 'mr_silver' ERROR:(region.SCP,84)Bad resource list id 'mr_silver' ERROR:(region.SCP,85)Undefined symbol 'mr_verite' ERROR:(region.SCP,85)Bad resource list id 'mr_verite' ERROR:(region.SCP,86)Undefined symbol 'mr_mytheril' ERROR:(region.SCP,86)Bad resource list id 'mr_mytheril' ERROR:(region.SCP,87)Undefined symbol 'mr_valorite' ERROR:(region.SCP,87)Bad resource list id 'mr_valorite' ERROR:(region.SCP,88)Undefined symbol 'mr_bloodrock' ERROR:(region.SCP,88)Bad resource list id 'mr_bloodrock' ERROR:(region.SCP,89)Undefined symbol 'mr_blackrock' ERROR:(region.SCP,89)Bad resource list id 'mr_blackrock' ERROR:(region.SCP,90)Undefined symbol 'mr_rusty' ERROR:(region.SCP,90)Bad resource list id 'mr_rusty' ERROR:(region.SCP,91)Undefined symbol 'mr_rose' ERROR:(region.SCP,91)Bad resource list id 'mr_rose' ERROR:(region.SCP,116)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,116)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,149)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,149)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,150)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,150)Bad resource list id 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,158)Undefined symbol 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,158)Bad resource list id 'mr_iron' ERROR:(region.SCP,159)Undefined symbol 'mr_shadow' ERROR:(region.SCP,159)Bad resource list id 'mr_shadow' seklinde console'da hatalar aliyorum, yalniz mr_shadow ve digerlerini hangi scriptin icinde tanimliyorduk onu bulamadim hehe ;) Bilen biri varsa yardimci olabilirmi, $imdiden te$ekkurler. Şimdi bunun birtek nedenini görebiliyorum eğer doğru tahminde bulunuyor isem; Spheretables.scp 'nin içindeki "scp" dosyaları'nın okunma sıralarını değiştirdinmi? Eğer değiştirdin veya aralarına birşeyler ekledi isen hepsini eski haline getir, eklediklerinide liste'nin sonuna ekle, eğer sorun bu ise, kesinlikle düzelecektir...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Rotweiler, dedigin yontemi uyguladim ayni hala.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 regionlarda eksiklikler var scp eksik yani. mr_iron skill lo gibi. bir arasan bulabilirsin.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ore.scp de sorun olamazmı bide oraya bakıver :)[signature][hline]Data For UO Arion UO Admin [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Birde ekliyeyim farkettiyseniz eğer arkadaş çıkan tüm errorleri paste etmişse log çıkması gibi veya balık tutmak gibi itemlerin regiona tanımlanmasında orun yokmuş gibi görünüyor. bunedenle bence sorunun ore.scp de olma ihtimali daha yüksekç[signature][hline]Data For UO Arion UO Admin [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya sorun su arkadaslar, mr_iron ve diger item'lari tanimlayamiyor. Ben bunlarin nerde gectigini bulamadim. region scriptinde geciyor fakat sirasinin degismesinden herhangibir hata verebilirmi ? bir kac eksik ingot'u eklemistim. Isin icinden cikamadim. eski haline getirdim ki gene ayni hatayi veriyor olayi cozemedim, eger mr_xx bu tanimalamalarin nerelerde gectigini bilen varsa yardimci olabilir bana.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bilmemkaç item is too complex dio o ne demek çok koplexli olunca itemler ne oluo? sorun çıkar mı?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Oh oh hemde nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar