odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 elektronik zımbırtı kazandınız mesajından her ay 2 tane geliyor zaten onlar ayrı vaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bana niye hiç gelmiyor lan böyle mesajlar. nerelere veriyorsunuz telefon numaralarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi ara her yere farklı mail adresi ile üye oluyordum catchall hesabı nerden nasıl spam geldiğini anlıyordum ondan dolayı ama telefonda böyle bir şey yok. keşke olsa. hangi telefonu kime verdiğimizi bilip neyin nerden geldiğini gelebileceğini anlardık. süper fikir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 di said: "Diyecek bir sey bulamadim. En iyisi rage'desin, nobettesin diye dalayim, belki yiyen olur." senin gibi seviyesiz hareketlerde mi bulunayım ? donanım yazılımda açtığın bir konuya sırf "o iş seni aşar" dediğim için bölüm banı yemişim. yazacağım çok esaslı oturtacack şeyler var da sonra gidip mod kankalarına mı ağlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gerçekten çok seviyeli bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çıtır bi sarışın çıktı hatun. öğrendim tesadüfen kim olduğunu. dün konuştuk yarın öbürgün sevişcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tesadüfü anlat, yoksa inanmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 arkadaşla konuşuoduk senin numaranı şu arkadaşım istemişti vermiştim haberin olsun dedi. numara neydi diye sorunca çıktı kim olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 birileri durdursun su bilnmeyen numaralar reklamlarını cok berbat abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tmm abi yarın durduruyorum ilk iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7DGRkCMOmHY http://www.youtube.com/watch?v=hjgzR1ZBlZQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=2TH6ptGHP4k&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar