Ciprian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Baştan troll serbest diyelim de gönüller bir olsun, olabildiğince de kısa tutmaya çalışıcağım "İYİ ORTA GOL GETİRİR HACI" tarzı postlar topici işgal etmesin diye. Ben geçen yıl üniversiteyi kazandım, şu an birinci yılın ikinci dönemindeyim. Okulun basketbol takımındayım. Cumulative gpa henüz 7 dersten oluştuğu için 3.92 gibi sapık bir ortalamam var. Hani bundan 3 sene sonra mezun olurken 39813991238. sırada olucam, basketbol takımının koçu "haaaa o oğlan birkaç ay geldiydi de bıraktı sonra, bir boyu vardı fıstı zaten" diye anlatıcak falan o ayrı konu da, şu an hani tam amerikan filmlerinde okulun yeleğiyle dolaşan alfa male tipler olur ya, onlar gibi hissediyorum. Benim küçüklüğümden beri ellerimde bir problem vardı 1-2 sene öncesine kadar devam eden, hani şimdi insanlar koridorda beni görünce selam verdiklerinde mal bir gülümseme oluyor yüzümde öyle söyleyeyim. Hayatımda 80 üstü bir not almadım daha önce, hiçbir branşta iyi olmadım. Bildiğin loserdım işte. Topice başlığını veren kızla belki yine bir diyalog olur bir atraksiyon olur diye onun sabahın köründe başlayan ve bitince benim programımda saatlerce boşluğa yol açıcak ders şubesine kayıt oldum 2. dönemde, kızla konuştuktan sonra bir 5-10 dakika kafamda kızın gülümsediği anların baştan sona replayi geçiyor, o kadarını söyleyeyim. Şimdiye kadar işte beraber kantinde oturursun ders çalışırsın hocaya gidersin hede hödö klasiklerinden başka birşey olmadı aramızda. Ama bana karşı hep samimiydi. Kızın facebookunda ilişkisi var yazmıyor, zaten şehir dışından gelmiş ciddi ilişkisi olsa buralara niye gelsin ben ki 3 kıtada at koşturmuş babaların dedelerin oğluyum haydarinna daha ne bekliyorum ki gibisinden acayip gazlanıyorum bazen, sonra geçiyor. Ya şimdi yukarda anlattıklarımdan sonra takdir edersiniz ki ben sinyal verdi, çekim oldu, kıvılcım çıktı gibi şeylere şimdiye kadar immune biçimde olduğum için onları anlayamıyorum. O yüzden benim için tek yol "SEVİYORSAN GİT KONUŞ" yolu. Benim de kızlar konusundaki özgüvenimin tamamı arkadaşlarımın "LA ARTIK ÖYLE DE DEĞİLSİN KİM NERDEN BİLSİN SENİN ÖNCEDEN TUHAF BİRŞEY OLDUĞUNU, BANA BİLE BAKAN KIZ VARSA SANA VERİRLER BİLE" lafları temelli ve onların üzerine hiçbirşey yok. Hepsinden önemlisi, benim bu topici açmadaki asıl noktam, ben eğer böyle açılıp da reddedilirsem hani klasik o kızdan okul bitene kadar salak bir utanç içinde kaçınmayı, yanyana gelmemeyi çalışmayı bırak; kesin duyulacak, hani ben hayatımda ilk defa bir itibarım bir o yukarda bahsettiğim her ne kadar overrated da olsa bir havam varken onu kaybedicem. Hani şu an sınıfa girdiğimde "gel gel burda yer var yanımıza otursana napacan orda" diye insanların yer açması bana "THIS IS LIFE" dedirtiyor, o derece hiçbirşeyde iyi olmayan bir loserdım ben. O yüzden..... Hadi beyler tecrübeleriniz, pep talklarınız, hadi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çok samimi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 WHA-PAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kızla ilk ciddi konuşmanda çıkartıp suratına vurmaya çalışmadığın sürece reddetse bile bi sorun olmaz. abi hayatının her anında reddedilme gerçeği olacak. işe başvuracaksın ve reddedileceksin, kıza gideceksin ve reddedecek. ama rezillik olmaz. git konuş işte ama çıkartıp vurmaya çalışma hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: WHA-PAP! BUNU YAPMA ADAMIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Açılmak diye bişey yok arkadaşım, it is bulşit. Geziceksin tozucaksın kızla eğleniceksin hoş vakit geçiriceksin bişeyler olursa olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 seviyosan git konus diye bisey yok, seviyosan gidin birlikte biseyler yapin, suraya gidelim de, bunu yapalim de, boyle gelelim de, topla gel, aynalari kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 looserlık eskide kaldı. büyümüşün artık ergenlik bitmiş. bundan sonra nasıl olacağına sen karar vereceksin. kararlı ol, kendine güven kızı zaten elde edersin. o olmazsa baskasını bulursun. kendine güvenmen ve elinden geleni yapman yeterli. lisedeymişsin gibi düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 loser adam hep loserdir bunu aklina kazi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko said: loser adam hep loserdir bunu aklina kazi bence. Saçmalığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aşk lüks değildir. ama aşkı yaşamak lükstür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aşık olmak sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çok üstüne gitme, biraz cool takıl. ama ayı da davranma aradaki çizgiyi iyi sağlamak lazım. bu arada yazın cidden çok samimi olmuş o yüzden de fake hesap herhalde sdfsd hemen "seni seviyorum, çok seviyorum ben" diye açılma kıza, birşeyler yapın zaman geçirin zaten olacaksa birşey öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko said: loser adam hep loserdir bunu aklina kazi bence. topik sahibi bu arkadaş kıskanmış, sen bakma ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 tek gecelik aşk güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko hakli, loserlar begenmemis dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben eskiden severdim bu tarz uzun hikaye tarzı yazıları okumayı. artık hiç okuyasım gelmiyo lan hiçbi yerde. dahil olduğum sözlüklerden bile sıkıldım artık. onun için okumadan yorum yapıyorum kardeşim; "bu benim evleneceğim kadın" demediğin ya da demiyeceğin bir kız için hiç bir şey değmez. ya aslında bunu da acıklamak isterdim böle uzun uzun ama ona da üşnedim şimdi :( ama anladın sen beni :) ya da söylediğimin bu konuyla alakası yoksa kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aşkolsun aquila. kalbimi kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: senko hakli, loserlar begenmemis dedigini. BANA MI DİDİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sana, sana, hepinize... ay ikisi de kizmis zaten, yazmaya bile gerek yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 loserım diyen loserdır evet. loserim diye dusunmeyi bırakman, kendini inandırman lazım önce etrafına da rol yapmayı bırakmak için. zaten etraftan gelen tepkilerden ve davranışlardan bunu yapabilmek için yeterli altyapın oluşmuş. özeleştiri güzel bişey ama fazla kuruntu yapıp da olmayan şeyleri var edip milletin de gözüne sokmak en büyük hata. nası bi imaj yansıtırsanız insanlar da onu görebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Vazgeçtim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 adam teenage dirtbag çıktı, okumayı bıraktım http://www.youtube.com/watch?v=FC3y9llDXuM&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 brittany =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar