Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastalık Hastası Olmak

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Akşam açıcaktım böyle bi topic vazgeçtim ancak gece fenalaşınca açmak istedim.

Çevremde yaşanan kanser ölümlerinden sonra kansere karşı bi korku oluştu.1yıl içinde 6-7 tane kanser ölümü gerçekleşti çevremde.Bu nedenle bende de acaba kanser miyim düşüncesi almaya başladı. en ufak belirti olsa noluyoruz oluyorum.Bu ölümden korkmak değil sadece kansere karşı böyle ki ben başka hastalıklar da geçirdim

Gece ise bi uyandım boğulcak gibiyim nefes alamıyorum soğuk soğuk terliyorum, balkona çıktım hava alayım dedim geçmedi.En sonunda annemleri uyandırmaya karar verdim.Gidemedim gözüm karardı ve düştüm seslendim geldiler.Tekrar su verdiler yüzümü yıkadılar falan salonda uzandım biraz düzeldim.

Noluyoruz abi ya gidicem doktora da panik atak gibi geliyo :S
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşimde var benzer huy. kız sürekli hasta. biri geçiyor başka bir şey başlıyor. yemek yiyemiyor, uyuyamıyor falan. bazen böyle ağzının ortasına çakasım geliyor. alıştım ama artık. hıhı evet haklısın doktora bi git istersen deyip geçiyorum. yapacak başka birşey yok. önce bi görün doktora, bi şey bulamayacak büyük ihtimalle sende de. sonrası malum, shrink.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

espirilerim okuduktan sonra kesmesine gerek yok. istersem ölümcül espri de yaprım

fede

Haftasonu 'içek mi la?' dicektim sana ama ne zaman görüşsem senle ya arabam bozuluyor, ya ilişkim bozuluyor, ya işim bozuluyor.. Popom dertten kurtulmuyor sayende fede....,,,,....

Tolga gel 2 takılalım senle beni görüp haline şükredip Allahın sevgili kulu olma yolunda ilerliceksin bak.. Valla bak.. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yoktu aslında öyle huy.Kendim epilepsi,havale falan geçirmişliğim var pek de umrumda olmaz bunlar.

Ne zaman ki arkadaşımı kanserden 1ay içinde kaybettim, bi başka arkadaşım annesini ve babasını kaybetti kanserden, dedelerimin de kanserden ölmesi derken böyle bi korku oluştu işte.

En iyi espri ölümcül espridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

Dartanian said:

Akşama özel bi hastanede ekg çekilcek eğer bişey çıkmazsa hop psikoloğa falan.

Benim güvenim pek yok para almak için hastalık çıkarırlar hazır sende inanma potansiyelide var, durduk yere hasta olmada.

Yok annemin de çalıştığı hastanenin diğer şubesinde bedavaya bakıldım.Sıraya bile almadıkları için diğer hastalardan bayaa bi küfür yedim geldim.

Kalp ve Ciğerlerim temiz çıktı sinirsel kalp çarpıntısı için ufak dozlu bi ilaç verdi.

Bu haberi alınca biraz rahatladım şimdi lahmacun neyin yiyem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...