Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Akşam açıcaktım böyle bi topic vazgeçtim ancak gece fenalaşınca açmak istedim. Çevremde yaşanan kanser ölümlerinden sonra kansere karşı bi korku oluştu.1yıl içinde 6-7 tane kanser ölümü gerçekleşti çevremde.Bu nedenle bende de acaba kanser miyim düşüncesi almaya başladı. en ufak belirti olsa noluyoruz oluyorum.Bu ölümden korkmak değil sadece kansere karşı böyle ki ben başka hastalıklar da geçirdim Gece ise bi uyandım boğulcak gibiyim nefes alamıyorum soğuk soğuk terliyorum, balkona çıktım hava alayım dedim geçmedi.En sonunda annemleri uyandırmaya karar verdim.Gidemedim gözüm karardı ve düştüm seslendim geldiler.Tekrar su verdiler yüzümü yıkadılar falan salonda uzandım biraz düzeldim. Noluyoruz abi ya gidicem doktora da panik atak gibi geliyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 belki kanser değilsindir ama böyle düşünmeye devam edersen olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 olur oyle arada, takma cok. bende de var her bokta hosgeldin kanser tepkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ölüceksin.. Dur şimdi okudum bedeninde stresten ötürü böyle tepkiler veriyor olabilir. Git doktora bişi olmaz. Ya da ölüceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Cep telefonu ve wireless bluetooth nimetlerinden faydalanım kimyasal gübreli sebzeler ile sucuk salam tarzı hazır gıdalardan bol bol sebepleniyorsunuz değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yoksa nasil hizlica kanser olucaz abi, sen de, sordugun seye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sene 2011 artık kanser olmamak marjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 rezene çayı iç yatmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2 dirhem fede esprisi oku yatmadan, sonra bilekleri kesip souk suya yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dur summer of 69 basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 espirilerim okuduktan sonra kesmesine gerek yok. istersem ölümcül espri de yaprım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kardeşimde var benzer huy. kız sürekli hasta. biri geçiyor başka bir şey başlıyor. yemek yiyemiyor, uyuyamıyor falan. bazen böyle ağzının ortasına çakasım geliyor. alıştım ama artık. hıhı evet haklısın doktora bi git istersen deyip geçiyorum. yapacak başka birşey yok. önce bi görün doktora, bi şey bulamayacak büyük ihtimalle sende de. sonrası malum, shrink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 fede said: espirilerim okuduktan sonra kesmesine gerek yok. istersem ölümcül espri de yaprım fede Haftasonu 'içek mi la?' dicektim sana ama ne zaman görüşsem senle ya arabam bozuluyor, ya ilişkim bozuluyor, ya işim bozuluyor.. Popom dertten kurtulmuyor sayende fede....,,,,.... Tolga gel 2 takılalım senle beni görüp haline şükredip Allahın sevgili kulu olma yolunda ilerliceksin bak.. Valla bak.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bende yoktu aslında öyle huy.Kendim epilepsi,havale falan geçirmişliğim var pek de umrumda olmaz bunlar. Ne zaman ki arkadaşımı kanserden 1ay içinde kaybettim, bi başka arkadaşım annesini ve babasını kaybetti kanserden, dedelerimin de kanserden ölmesi derken böyle bi korku oluştu işte. En iyi espri ölümcül espridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 panik atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 oha lanetliyim galiba. kendimi özel hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Akşama özel bi hastanede ekg çekilcek eğer bişey çıkmazsa hop psikoloğa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Saolasın yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben hep tersini yapıyırum siz de öle yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Dartanian said: Akşama özel bi hastanede ekg çekilcek eğer bişey çıkmazsa hop psikoloğa falan. Benim güvenim pek yok para almak için hastalık çıkarırlar hazır sende inanma potansiyelide var, durduk yere hasta olmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Panic disorder varsa ölsen daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Qualance said: Dartanian said: Akşama özel bi hastanede ekg çekilcek eğer bişey çıkmazsa hop psikoloğa falan. Benim güvenim pek yok para almak için hastalık çıkarırlar hazır sende inanma potansiyelide var, durduk yere hasta olmada. Yok annemin de çalıştığı hastanenin diğer şubesinde bedavaya bakıldım.Sıraya bile almadıkları için diğer hastalardan bayaa bi küfür yedim geldim. Kalp ve Ciğerlerim temiz çıktı sinirsel kalp çarpıntısı için ufak dozlu bi ilaç verdi. Bu haberi alınca biraz rahatladım şimdi lahmacun neyin yiyem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar