KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 elimde insideuo programı bulunmakta Gumps bolumunde or:Bardiche nin Gump id sine bakıyorum ona gore bi scp yazıyorum fakat oyunda çıkaramıyorum oradaki id ler uo'daki id'lrle tutmuyor sanırım HEX kodlarla ilgili bişi war yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 verdatadaki silahların scp lerini yazarken dikkat etmen gereken 2 şey var biri item deflerini bulmak bunu inside uo yerine spheremaker programıyla bakmanı oneririm daha garanti bi yöntem ikincisi item defini buldun scp yide yazdın. yazarken dupe item i scp ye eklemeyi unutma çünkü çalışmıyo diğer türlü iyi çalışmalar[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dupeitem için saol..dedigin spheremaker programını nerden bulabilirim..?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bardiche için insideuo da 0c5b6 (p) yazıyor. Onun scpsinde ise itemdef 0f4d dupelist 0f4e dupeitem 0f4d "0c5b6" ile "0f4d" nin ne alakası war?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu konu ile ilgili milletin bilgisi az.Ya da Benim yazılarımı tam anlamıyla okumuyorlar ya da yazdıklarım anlaşılmıyor. p.s:Ya da bana gıcıklar:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 insideUo'dan yola çıkarak scp yazamazsın özellikle silahları yazamazsın. diğer silahları ornek olarak yapabilirsin.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 inside uo da serverda olan kullanmadıgım bir suru item war bunları nasıl ortaya cıkaracagım peki?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar