tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 işin içine birinin karışıp karışmadığını nasıl biliceksin ? ortada medyan ile ilgili bir algoritma var ve sınavın önceki günü google'da "medyan bulma" aramasının inaılmaz bir yükseklikte olduğu açıkça gözüküyor, belli ki bir bağlantısı var. cahil cesareti bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 @Absolut: Sen mahkemesin ve kararını verdin yani? Peki. E ben de mahkemeyim ve karar verdim, Ergenekon'dan yargılananların hepsi vatan haini, hepsinin belgeleri var. Boşuna yargılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tuz kokmuş adam halen savcı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tunca said: işin içine birinin karışıp karışmadığını nasıl biliceksin ? ortada medyan ile ilgili bir algoritma var ve sınavın önceki günü google'da "medyan bulma" aramasının inaılmaz bir yükseklikte olduğu açıkça gözüküyor, belli ki bir bağlantısı var. cahil cesareti bu olsa gerek. Bilemezsin ve yargılarsın. Araştırırsın. Zırt diye kesin bu adam bir halt etmiş diye çıkmazsın. Söylemek istediğim o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 önceki sınavda olan kopya adayların ses alıcısıyla gerçekleştirdiği bir kopya, sınavın yapısıyla ilgisi olmamasına rağmen ilgili kişiler istifa ettirildi, şimdiki sınavda ise direk sınavın yapısından oluşan bir kopya/sınav geçersizliği durumu var ama bunun sorumlusu kişiler sorumluluk almaktan bile aciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hala basit algoritma diyorsun. tutuyor ama bu basit algoritma. sınavdan önce birilerinin eline geçmiş aynı zamanda. bu da kesin. forumlarda sorulması, dershanelerde durduk yere anlatılması, googleda birden bire arama sayısının zıplaması falan hep tesadüfmü peki? aslında bak istenirse bu işin tertemiz çözümü mevcut, ama çok masraflı ve akıl işi değil. açarsın sınava girenlerin hepsinin kitapçıklarına bakarsın. sonuçta bu yöntemi kafadan yapmadı yapan. yazdı çizdi bişeyler. alırsın böyle yazan çizenleri kenara, bi güzel halay çektirirsin. sonra gg no re. he yemez tabi bunu yapmak orası ayrı. akıl işi de değil 1.7m kitapçığın kontrol edilmesi, ona da katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 özür yazısı yayınlamamış mı bu adam? yapmadıysa neyin özrünü dilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Napolyonn said: türkiye nin en sevilmeyen adamı bu ösym başkanı. tek adam olsa "sevilmeyen kontenjanı"na girebilecek. inan ülkede sorun kalmaz. keza adam bile "ulan kimse yok beni koruyacak. iyisi mi istifa edeyim" diyecektir, istifa etmeyi hiç düşünmese bile. ama gitmediğine göre iyi korunanlarından birisi olabilir mi acaba? hmm hiç böyle düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Çünkü işin içinde kurumdan birileri bulundu. Şu anda da araştırılan bu. Ben kimse yapmamış demiyorum. Ben inanmıyorum. İnananlar olabilir. Bunun kararını Türkiye'de verecek mercii bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya yapmış işte ne yapmaması. özür de dilemiş seke seke. yüzsüz bildiğin başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 inanç zaten önemli olan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gözümle görmeden inanmıyorum diyorsan çok da zor değil hani denemek. indir herhangi bir kitapçık ve uygula bakalım tutacak mı tutmayacak mı. işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Aluriel said: ya yapmış işte ne yapmaması. özür de dilemiş seke seke. yüzsüz bildiğin başka bişey değil. Ben sınav için yaptığını düşünmüyorum demiştim. Bunun için özür dilemesine bile gerek yok bence, nezaketen ya da yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 mani said: balon said: Ya siz ikna olsanız ne olur, ikna olmasanız ne olur yani. Siz kimsiniz? Kaç kişisiniz? YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH http://publicfrenemy.files.wordpress.com/2010/02/you-cant-handle-the-truth1.jpg http://www.youtube.com/watch?v=dmNopAo0PRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 intihal ciddi bir suçtur. unvanların alınmasından hapis cezasına kadar gidebiliyor. umarım o meşhur yargı işler her zamanki gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 said: Bunun için özür dilemesine bile gerek yok bence o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 nezaketen falan değil. bildiğin suç üstü yakalamışlar başkasının çalışmasını kendininmiş gibi sunduğunda. sonra da kan almışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kasıt olmadığını bile farzetsek sınavı geçersiz kılacak kadar büyük bir beceriksizlik yapan kurumdaki sorumlular özür dilemek bir yana istifa etmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 olm referansını göstermiş adam, her eserinde mi yayınlayacak design by şu submitted by şu bla bla. Ödev mi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ben mahkeme değilim elbette karar veremem ama kendi yorumumu yazma hakkım allaha şükür henüz padişahça elimden alınmadı. Ortada bir rezalet var mı? Var Başbakan ve TCB bunu önce red sonra kabul ettiler mi? Evet Bu sınavdan sorumlu bir yetkili var mı? Var Bu yetkili onun kontrolünde olan ve Türkiyedeki 1.700milyon genci ve ailelerini etkileyebilecek bir hatadan sorumlu mu? Evet Peki bu sorumlu başkan önce reddedip sonra ailelere özür mektubu yollamış mı? Evet Bir özür mektubu ile sen bir senelik emeğinin (genelde 1 sene çalışılmıyor sınava ama olsun)riske girmesini affedermisin? Ben etmem İşte bu yüzden o yetkiliye karşı yorumum istifa etmesi ve başbakanca görevinden alınmasıdır. SUÇLU olmasa dahi böyle bir rezilliğe sebeb olmaktan dolayı görevinden alınmalıdır. Ve umarım başbakanımız bunu yapacaktır. Yaptıktan sonra elbette bundan rant sağlayacaktır bakın hatalıyı bulduk düzelttik diye. balon said: @Absolut: Sen mahkemesin ve kararını verdin yani? Peki. E ben de mahkemeyim ve karar verdim, Ergenekon'dan yargılananların hepsi vatan haini, hepsinin belgeleri var. Boşuna yargılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon said: olm referansını göstermiş adam, her eserinde mi yayınlayacak design by şu submitted by şu bla bla. Ödev mi yapıyoruz O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tabi ki her eserinde yayinliycak, eseri derken, zaten onun eseri falan yok ortada. bi cumle bile aldiysa yazicak burdan aldim diye. ilkokul cocugu gibi kopyala yapistir yapip vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hayır ödev yapmıyoruz. bir sürü kişinin okuyacağı bir dergide makale yayınlıyoruz. başkasının eserini kullanarak hem de. üstüne kaynak belirtmeden hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon kardeş. al bir araştırma yöntemleri kitabı oku da öğren. çok cahilsin bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi intihal yapmış adam. daha nesini savunuyorsun. yauhauhzuhauhzusahzuahzuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar