Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Kot pantolonun üzerine geçirilen çizme ugg vs vs .
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sesu said: Ya bir de sokakta adam gibi yürümeyi beceremeyen sosyal zeka fakirlerini hiç sevmiyorum. nası lan düşüyolarmı
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi evet yururken dusenlerden ben de nefret ediyorum. ayagi falan takiliyo gerizekalinin
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 e sosyal zekayla ilgisi yokki onun motor refleks hep
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 moncici said: dattebayo said: moncici said: family guy izlerken ben güldüğümde annemin de gülmesi sanki anlıyosun da gülüyosun aptal kadın asimile velet seni. şimdi sen bir de ismiyle hitap ediyosundur annene. evlat olsan sevilmezsin lan. dövesim geldi. tutmayın ... abi asimile nedir ahahahah dejenere falan demek istedin heralde. ahahah tam lisedeki türkçe sorularındaki anlatım bozukluğu adam sadsf.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Cons said: sesu said: Ya bir de sokakta adam gibi yürümeyi beceremeyen sosyal zeka fakirlerini hiç sevmiyorum. nası lan düşüyolarmı Yok, kalabalık yerde yavaş yavaş yürürler böyle kimsenin bir işi yokmuş gibi. Karşı karşıya gelince ne tarafa gideceğini bilemez 85 kere adama sağ-sol yaptırır. Bir de üzerine yürüyen versiyonları var daha beter.
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben onu bilincli yapmayi ogrettim kendime istedigim kisiyi direk panik sekline sokuyorum sag sol yaparak, garipler ne yapacaklarini sasiriyorlar.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Hayır panik değil büyük bir insan olsam basacağım tekmeyi tokadı da, şu boyla elimi kaldırsam gözükmüyor kalabalığın içinde zaten.
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sesu. fiziksel engeller sınırlandırmasın seni. bas tokadı. yapıştır gitsin.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Adeta bir ninja gibi kimselere gözükmeden bacak arasından geçip fatal damage verebilirim belki. asdasf
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 basit şeylere uzun açıklamalar. şimdi siz gerizekalı olduğunuz için bu durumu uzun bir örnekle açıklayacağım. diyelim ki bir güüünnn.....
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gözümdeki makyajı unutup gözümü kaşımak ve makyajın dağılması. Bu aralar kalem bile çekmemeyi planlıyorum zaten bunun yüzünden artık.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gece deliler gibi acıkmak. aslında hoşuma giden bi ayrıntı da, çabuk ulaşılabilir bir şey olmayınca etrafta çok üzücü oluyo :( bu arada napae senin de makyajla ilgili ne çok derdin varmış ya.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 facebookta sol tarafta yazan mesaj olsun arkadaşlık isteği olsun davet olsun onların tertemiz olması lazım. hepsinin 0. bu beni ilginç bi şekilde deli ediyo.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dişin arasına takılmış ve fırçalamaya rağmen çıkmayan şeyler. diş ipi ile de adam gibi çıkmamışlarsa ARRRRRGGGHHHHHHHHHH
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Drall said: gece deliler gibi acıkmak. aslında hoşuma giden bi ayrıntı da, çabuk ulaşılabilir bir şey olmayınca etrafta çok üzücü oluyo :( bu arada napae senin de makyajla ilgili ne çok derdin varmış ya. Evet cildim pek makyaj kabul eden bi cins değil zaten pek. Kikikiki
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Fakir kızlara gıcık oluyorum, sündükler.
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Sarımsaklı soğanlı bişeyler yiyip kıç kadar takside bütün camlar kapalı oturup müşteri bekleyen şöförlere gıcık oluyorum.
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bende sürekli şikayet eden insanlara gıcık oluyorum alında olmuyorum da
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 herhangi birşeyin fanatiği insandan tiksindiğim kadar başka hiçbirşeyden tiksinmiyorum
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cıvık cıvık konuşan adamlardan cıvık bacım afedersin http://www.youtube.com/watch?v=8T_srSxJzmE
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Frantic said: moncici said: dattebayo said: moncici said: family guy izlerken ben güldüğümde annemin de gülmesi sanki anlıyosun da gülüyosun aptal kadın asimile velet seni. şimdi sen bir de ismiyle hitap ediyosundur annene. evlat olsan sevilmezsin lan. dövesim geldi. tutmayın ... abi asimile nedir ahahahah dejenere falan demek istedin heralde. ahahah tam lisedeki türkçe sorularındaki anlatım bozukluğu adam sadsf. haklısın. liseli olmak zor ya. edit: liseli benim, arkadaş da liseli olabilir, olmayabilir orasını bilmem. yazı çift taraflı anlaşılabilir diye editledim, eyyorlamam bu kadar.
Öne çıkan mesajlar