tomkat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 birazdan okula gidicem o yuzden unutmamak icin hizlica buraya yaziyorum ruyada uyuyorum sonra dandik bi cep telefonu melodisiyle uyaniyorum otel odasindayim, essek kadar bi oda en soldaki yatakta biri telefonla konusuyo bi bakiyorum justin timberlake kufurlu konusuyo bi de menajere mi ne kizmis saydiriyo yataktan ne isin var lan burda justin demeye kalmadan kapi aciliyo, iceri temizlikci kadinla ivan drago giriyo -rocky 4 filmindeki sari herif, gercek adini unuttum we better get down tarzi bisey diyo, cikiyo sonra ulan hadi justin konsere gelmis olabilir, senin ne isin var ivan disari bakinca anliyorum dolmabahcedeki swiss oteldeyiz sonra justin hizlica hazirlanip cikarken yere para dusuruyo diyorum justin parani dusurdun got no time, keep it meep it falan diyo diyorum lan senin parana mi muhtacim itoglu it ama icimden sonra temizlikci kadinin ayagi tokezliyo ve ustume dusuyo sisko da nalet kadin uyaniyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yakın zamanda the social network izlemişsin, paran yok, telefonun dandik ve kıçın açıkta kalmış, ivanın ne işi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tomkat said: ruyada uyuyorum içine inception kaçmış hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 rüyada justin timberlek görmek 3 vakte kadar timberlek model ayakkabı alacağına işaret. rüyanda ivanı görmek demek rusyaya gidiyorsun demek rüyaad temizlikçi şişman kadının üstüne düştüğünüg örmek,ağırlık çöktü demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tomkat said: birazdan okula gidicem o yuzden unutmamak icin hizlica buraya yaziyorum ruyada uyuyorum sonra dandik bi cep telefonu melodisiyle uyaniyorum (bu ilk kick, daha derine inecekken bişeyler ters gitmiş ve tekrar bi üst seviyeye geçmişsin) otel odasindayim, essek kadar bi oda en soldaki yatakta biri telefonla konusuyo (bu sizin ekipten arkadaşın, rüyaları o yönlendiriyo) bi bakiyorum justin timberlake kufurlu konusuyo bi de menajere mi ne kizmis saydiriyo yataktan (rüya'yı gerginleştirip dikkat çekmek için) ne isin var lan burda justin demeye kalmadan kapi aciliyo, iceri temizlikci kadinla ivan drago giriyo -rocky 4 filmindeki sari herif, gercek adini unuttum (diğer takım arkadaşın) we better get down tarzi bisey diyo, cikiyo sonra (rüya kırılmak üzere, bi üst seviyeye geçmemiz gerek diyo) ulan hadi justin konsere gelmis olabilir, senin ne isin var ivan disari bakinca anliyorum dolmabahcedeki swiss oteldeyiz (büyük ihtimalle bir soygun işindesiniz, şifre falan arıyosunuz) sonra justin hizlica hazirlanip cikarken yere para dusuruyo (bu onun totemi, gerçek para düşerse rüzgardan uçacak, ama rüyada düşen para pat diye düşüyo) diyorum justin parani dusurdun got no time, keep it meep it falan diyo diyorum lan senin parana mi muhtacim itoglu it ama icimden sonra temizlikci kadinin ayagi tokezliyo ve ustume dusuyo (justinle diğer arkadaşın bir üst kata çıkıyor, temizlikçi üzerine düşünce 2. kick, uyanıyosun) sisko da nalet kadin uyaniyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şiiiiiiiiiiiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ahaha http://30.media.tumblr.com/tumblr_lhhtqeTCf11qc1964o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 olcen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Islak uyandıysan justin ile seviştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Normalde justine ayar olurum birde rüyada okadar hatun varken onu ve üstünede sarışın ayı, ne rüyası bu kabuss. Bence sende yorumunu hiç karıştırma ... +12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Dartanian said: Islak uyandıysan justin ile seviştin. justin normalde türk kültürünü bilse parayı komidine koyar ama işte yere atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko said: olcen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bir bieber değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 üc vakte kadar (___________Y__________)'e gelceksin. popo o. kim kardashian poposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayh ilahi vanil. dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DREAM INSIDE A DREAM INSIDE A DREAM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bak ya unutmustum buraya yazdigimi, simdi aklima geldi ama gercekmis o dedikleri ruyayi uyandiktan sonra bi kenara yazmazsan unutursun diye hepsini unutmustum simdi hatirladim cok uzun zaman oldu justin dinleyeli ama dogru soc. network'u yakin zamanda izlemistim ama cok yakin zamanda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar