satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 script veri tabanından runebook script ini buldum word pad a kopyaladım sonra save as runebook.scp yapıp sphere/scripts in içine attım ama script i atarken notepad olarak atıo ve notepad de script iniçinde yazanları bozuo ne yapmalıyım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yapicagini kisaca anlatayim. Diyelim soyle bir script var al bununla dene. ////////////////////////// [ITEMDEF i_silah] ID=i_sword_viking name=Silahim [email protected] COLOR=0455 HITPOINTS=1000 [email protected] SRC.MESSAGE=Son duani et Nihaha!! [EOF] //////////////////// al işte bu da sana örnek olsun neyse şimdi bu yazilari kopyala ve notepad'i ac (Başlat/Donatilar/Not Defter) sonra bunlari yapistir. Dosya menusunden farkli kaydet'e tikla ve silah.scp olarak kaydet. Sonra serverini ac Eger acik diilse iki defa r'ye basip resync at. ardindan oyuna girip .add i_silah yaz ve gor. (Çok ayrıntılı mı oldu ne :D Bu arada bu silah benim ilk kaynak kullanmayarak yazdıgım script ondan şeyettim :P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 pardon "Sonr serverini ac eger acik diilse" bolumu hatali olmus. Soyle olacak "sonra serverini ac, eger zaten aciksa ..." olacak Zıçtım :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.