satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 script veri tabanından runebook script ini buldum word pad a kopyaladım sonra save as runebook.scp yapıp sphere/scripts in içine attım ama script i atarken notepad olarak atıo ve notepad de script iniçinde yazanları bozuo ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yapicagini kisaca anlatayim. Diyelim soyle bir script var al bununla dene. ////////////////////////// [ITEMDEF i_silah] ID=i_sword_viking name=Silahim ON=@CREATE COLOR=0455 HITPOINTS=1000 ON=@EQUIP SRC.MESSAGE=Son duani et Nihaha!! [EOF] //////////////////// al işte bu da sana örnek olsun neyse şimdi bu yazilari kopyala ve notepad'i ac (Başlat/Donatilar/Not Defter) sonra bunlari yapistir. Dosya menusunden farkli kaydet'e tikla ve silah.scp olarak kaydet. Sonra serverini ac Eger acik diilse iki defa r'ye basip resync at. ardindan oyuna girip .add i_silah yaz ve gor. (Çok ayrıntılı mı oldu ne :D Bu arada bu silah benim ilk kaynak kullanmayarak yazdıgım script ondan şeyettim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 pardon "Sonr serverini ac eger acik diilse" bolumu hatali olmus. Soyle olacak "sonra serverini ac, eger zaten aciksa ..." olacak Zıçtım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar