liberal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hmm anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1000 e yakın insan akp binasına yurumus polis müdaale etmiş, olaylar çıkmış. Hiçbişe duymadım ben şimdiye kadar ama akp binası bana yakın deil herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 akpye yarayacak bu olay icin ergenekonun isi diyen var, te allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 foto makınesını alıp dısarı cıksam mı nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bi rahat yuzu gostermediler kurtlere yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Suark said: foto makınesını alıp dısarı cıksam mı nan ben senin yerinde olsam bi mmo yüklerim zerre umurumda olmaz olaylar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 TD)Pentagram said: silivriden aday göstermek? suçsuz insanları aday göstermenin nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kime gore sucsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya yemio zaten çıkmak, ama sesler gelmeye başladı contested territorydeyim lan resmen pvp açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kararlari sen mi veriyorsun yani, oyleyse haberimiz olsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 çok çirkin abi zaten o kadınlar :( yane annelerine yazık sopayla fln besliyomuş çocuklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bu arada silivri muabbetinde de aynı bugı kullanıyor chp. Ama tahminen, aggro çekmek için yaptı kk, böylece dokunulmazlığı kaldırabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sipeyskeyk said: kime gore sucsuz? Ortada suç filan yok. Ki zaten mahkeme kararıda var insanların suçsuz olduğuna dair. http://www.odatv.com/n.php?n=ergenekon-diye-bir-orgut-yok-1204111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi yalvariyorum artik ODATV den link vermeyin. her konuda bir adam gelip www.odatv.com diye link veriyor komedi misiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hakkaten odatv lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nedir odatv? oda orkestrasi gibi bisey mi, boyle ufak kanal, tek odada cekiyolar herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Haberi odatv vermiş yada zaman vermiş bir fark yok içeriğe bak. Blog sitesinden mi vereyim haberi. Googledan ilk odatvninki çıktı onu verdim. Mahkemenin kararını olduğu gibi vermiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sipeyskeyk said: kime gore sucsuz? hani suçu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur falan diyolar ya. ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 belki suçu ispatlıdır ama biz bilmiyoruzdur? veya diğer suçlularla bağlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 belki. kısmet böyle işler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 herşey olacağına varır bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adamlar yargıya, yasaya göre suçsuz gençler şuan. o yüzden etik olarak doğru bulmayabilirsiniz belki ama, "kime göre suçsuz" gibi cümleler kurup küçük düşmeyin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bişiler olduğu bu kadar aşikarken bu şekilde düşünmekte ilginçmiş. onlar sutten cıkmıs ak kasık onları hapse attılar tutuyola! hayır adamlar suçsuz olsa bile, hadi çok çok alakasız olasalar bile hamle yanlış. işine gelince hukuk devleti olmaz @loxias değil, suçsuz değiller. Sadece yargılanan kadar açıklamıyorlar, hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 suçunu bilmeden yatanlar, araç yok diye mahkemeye götürülmeyenler varken, tutuklanma nedeni "ergenekon terör örgütü üyesi olmak" olan insanlara direk nasıl suçlu diyebiliriz? x ergenekon üyesi, sende bu x ile şu tarihte telefonla konuşmuşsun, sende ergenekon üyesisin diye adam tutukluyorlar. şimdi bu adamı vatandaşlık haklarını alalım mı? size göre alalım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nasıl suçlu diyebilirsin diye düşünürken ben suçsuz olduklarından nasıl emin olabiliyorum cümlesini de eklersen terazi eşit basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar