devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Pk'nın birini resledik teşekkürü beni keserek oldu. Daha önceden onu kestiler diye item daıtırken bana daldı. Tek diyeceğim ALLAH BİN BELASINI VERSİn !!![signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abi ne alaka şimdi ya.. abi sen paso bütün server ilişkilerini buraya yazıyorsun.. Emulator bolumu abi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: devhochi, 11 Eylül 2004 18:24 tarihinde demiş ki: Pk'nın birini resledik teşekkürü beni keserek oldu. Daha önceden onu kestiler diye item daıtırken bana daldı. Tek diyeceğim ALLAH BİN BELASINI VERSİn !!! çok iyi yapmış adam pk resliyosan bunları göz onune alcaksın. bende pk yı kesitkiten sonra resliyorum.. sonra adam geri geliyo gene ksiyom gene rsliyom gene kesiyo gene resliyom.. pk dedin öle olur[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu sacma sapan seviyesiz seviyeden öte alaksız topicten dolayı yörünge dışına cıksan ne yaptım be ?!? dersin bide gelip buraya 2. bir account la Uo Emülator bölümü burası.. Azcık kafanızı mantıgını bi kullan artık.. Yani şu topic i açtıgında kime hitap ediceksin..İnsanlar neyi okuyup burdan evet gercekten bu adam haklıymış dicek düşünemiyomusun kendi kendine sen. Yani burda sana " Vallaha haklısın ya allah belasını versin onun k3nk" , "haklısın vallahi devhochi cıgım" , "cok dogru +1" falanmı demelerini bekliyosun.Ne için açtın bu konuyu ? kendi kendine soruyomusun sen bunları.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Eylül 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 haklisiniz beyler... ama arkadas zaten sinirli ve morali bozuk cok ustune gitmeyin[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 morali bozuk?? tamam öldü diye sinirlenebilir bende arada sinirlenir az bişey ama asla moralimi bozmam kıcı kırık bi oyun için arkadaşıma oyunu bırakmasını öneriyorum eğer bu oyunla moral bozuyorsa eh...[signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Eylül 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Abi özür dilerim de napacağımı bilmedim ve yazarak rahatladım özür dilerim sizden...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Erutan moralin bozulmadığı anda soğumuşsun demektir zaten oyundan.. benimde moralim bozulmuyor artık.. Zaten oynamıyorumda.. Ama unutmaki zevk aldığın zamanlar seninde moral bozuluyordu :D Onunda moralinin bozulmadığı zamanlar gelir.. Ama dev bu seni haklı gostermez.. NEREYE YAZMIŞIN OLM YAZIYI. Gunduzde yazdın bu benzer bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 devhochi sen bi imzanı küçültmeyi denesen önce heryonden hatalısın ha[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Chernobel, 11 Eylül 2004 18:38 tarihinde demiş ki: Erutan moralin bozulmadığı anda soğumuşsun demektir zaten oyundan.. benimde moralim bozulmuyor artık.. Zaten oynamıyorumda.. Ama unutmaki zevk aldığın zamanlar seninde moral bozuluyordu :D Onunda moralinin bozulmadığı zamanlar gelir.. Ama dev bu seni haklı gostermez.. NEREYE YAZMIŞIN OLM YAZIYI. Gunduzde yazdın bu benzer bi şey +1 said: devhochi, 11 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki: Abi özür dilerim de napacağımı bilmedim ve yazarak rahatladım özür dilerim sizden... bak siniri geçince anladi degilmi :) zaten sinirliyken sizin dedikleriniz durumu icinden cikilmaz kiliyor[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ZCTINIZ ABI YETER ALLAH ASKINA YAA!!!![signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Emülatör Forumundamıyız Free Shard Olaylarını Anlatma Platformundamıyız Belli Değil. Cahillik İşte.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 asın onu...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ne bu?_?[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar