zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Flash movieleri nasıl kayıt edebilirim?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kaynağı görüntüle ile flash animasyonun adını buluyorsun. paticik.com mesela, www.paticik.com/flash.swf yazıyorsun, o flash animasyonunun adını giriyorsun felan. o linki de getright ile indiriyorsun, o swf dosyası pc'inde kayıtlı oluyor bla bla.. bir yerde daha uzun anlatmıştım da bulamadım o mesajımı
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Flash Saving Plugin i kullaniyorum ben. www.download.com da olmasi lazim. Tek tusla sayfadaki her flash i kaydediyor.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bilgisayarında açtığın , görüntülediğin bi flash zaten bilgisayarında demektir. mesela xp kullanıyorsan şurda bulunur : C:Documents and SettingsESER®Local SettingsTemporary Internet Files eser® kullanıcı adı tabi :D sen kendikini yaz :) (klasör de gizlidir bu arada )[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Öne çıkan mesajlar