BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 resimler gözükmüyor biraz bekleyin ;P signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] [Bu mesaj Bellow tarafından 11 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ahanda buyrun :D Bushun son hali [signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo][Bu mesaj Bellow tarafından 11 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol[signature][hline] The Truth is out There
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hoş[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 anca küçük konuluyor büyültemedim sorun var Buda Michael Ladin :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bush güzel de öbürü ı-ıh..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Babam hep şöyle derdi...Yıllardır bunu söylerim....... afsfaFSAFSADSAFASDSAfdsafsa[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tabi insan belli bi noktandan sonra evrim geçirmeye başlıyo şimdilik anca bu kadar olmuş :P
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 puşt işte:hrr:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
nameless Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 emrah + bush + hitler olmuş :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 takdir ettim,iyi bir idol seçmiş ancak kişilik-yapı olarak alakaları yok.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bush acemi paladin templar ![signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law
Öne çıkan mesajlar