Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoL > Hon ??

m3g4kill

Öne çıkan mesajlar

Bütün tanklar adam gibi atılan bir "ignite" a bakıyor. Özellikle Mundo.

Tryn carry olarak çok iyi diyeceksiniz tahmin ettiğim gibi, ona da ulti bastıktan 3 sn sonra ignite atın, ellemeyin ölümünü izleyin.

Var yani böyle şeyler, tek başına karşıma umarım gelmez dediğim bir karakter yok. Sadece gıcık olduğum karakter olarak, beleş bir şekilde stack kasan karthus var. Onun dışında caster olarak karşıda 3 tane alan ultisine sahip adam gelmesi , 3 tane carry gelmesinden falan çok daha tehlikeli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Öyle değil ya. Rated oynuyorum sadece, iyi squishy karakterler görüyorum hep. Eğer squishy olmayan karakterden kastın HP ise, HP en ezik karakterde bile 2000 üzeri zaten.

Ben genelde Nasus oynayıp item olarak full arpen gidiyorum, bir sürü assist alıp kimseyi öldüremiyorum. Debuffer olarak oynuyorum yani, zaten nasus'un üç spell'i debuff yanına da exhaust ve ignite alınca; oyunun en iti debufferı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun güzel yani f2p olmasina ragmen tek kurus vermeden de kendini oynatmasi.

Oyunun kötülüğü hon kadar derinlik yok, map aslında çok küçük gibi geliyor bana hep hondan sonra.

Bir kaç tane bilmemne finali izlemiştim, 60 dk oyun sürüyor, skor 12-13 falan.

Kaldi ki normal oyun 50-60 falan olurdu o zamanda.

Adamlar full 5 kişi fırsat kollayarak geçiyor zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım.

Mundo öğretmeyin bana :)

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/18/5466.png

Bunun gibi +10 performansım var. Tank'ı yaratan itemleridir, mundo'nun ultisini 2 tane healt reg en. itemin olduğu zaman basarsan , 2-3 kişi sana vururken bile canın inmez (edit : işte karşı takım burda ignite basıcak). Tank dediğin slow'u taunt'u oyunda dmg'ı üstüne toplayan karakter.

Ha ? Mundo işe yarayan bir tank mı ? Hayır, sadece slow'u var. Onun yerine Shen'i kesinlikle tercih ediyorum.

Bu arada bu oyunda en son karşı 5'liye tek başıma dalıp 4'ünü alıp çıkıyordum.

Evet Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım.

Sosyal ağlarda paylaş

30 Lvl'imde dek gelmedim öle her oyun 300 creep kasışlara, asia serverına falan mı giriyorum ben ki.

Evet oyun fazla uzun sürmedi zaten creep kesicek pek de halleri kalmamış zaten.

Edit : Neyse mundo tank'tır, ama adam gibi ignite atarsan onu da indirirsin. Kısacası oyunda denge olduğunu anlatmaya çalıştım. Onların mallığıydı, ignite atamadılar zamanında böyle oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım.

Mundo öğretmeyin bana :)

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/18/5466.png

Bunun gibi +10 performansım var. Tank'ı yaratan itemleridir, mundo'nun ultisini 2 tane healt reg en. itemin olduğu zaman basarsan , 2-3 kişi sana vururken bile canın inmez (edit : işte karşı takım burda ignite basıcak). Tank dediğin slow'u taunt'u oyunda dmg'ı üstüne toplayan karakter.

Ha ? Mundo işe yarayan bir tank mı ? Hayır, sadece slow'u var. Onun yerine Shen'i kesinlikle tercih ediyorum.

Bu arada bu oyunda en son karşı 5'liye tek başıma dalıp 4'ünü alıp çıkıyordum.

Evet Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım.

abi her armor , magic resist alan tank olsa yi de tank olur , katarina da tank olur.Tankta disable lazım ki düşman seni ignore edip diğer takım arkadaşlarına gittiğinde onları engelliyebilesin.Amumu ,rammus ..vs gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...