m3g4kill Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Nooluyoruz Chu'da HoN'u bırakıp LoL'a geçmiş yeni duydum , bilmediğim alttan alttan giden bir LoL akımı veya trendi mi var bu ara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dota 2 gelene kadar hon>all, sonrasını bilemem. Geçmesinin nedeni başka tatlar arıyo olabilir. ama iyi oyuncuydu Eg'Chu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lol iyide fazla dengesizlik var her carrynin deliler gibi survival ve para kasma skilleri var oyunda carry dışında bişey oynamanın mantığı hiç yok tauntlar abartı ötesi vs casual olarak iyide asla daha fazlası olamıyacak bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 şu an tanky dps oyunu götürüyor ne carrysi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 carry dediğin squisydir o kadar da survivalı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 LOL başlığına yazmam demiştim ama bu başlık farklı. En son WCG'den sonra League Of Legends, Dreamhack'e de dahil oldu. Yoksa siz hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tanky dpsler de carry zaten squishy diye bi kavram yok oyunda nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bütün tanklar adam gibi atılan bir "ignite" a bakıyor. Özellikle Mundo. Tryn carry olarak çok iyi diyeceksiniz tahmin ettiğim gibi, ona da ulti bastıktan 3 sn sonra ignite atın, ellemeyin ölümünü izleyin. Var yani böyle şeyler, tek başına karşıma umarım gelmez dediğim bir karakter yok. Sadece gıcık olduğum karakter olarak, beleş bir şekilde stack kasan karthus var. Onun dışında caster olarak karşıda 3 tane alan ultisine sahip adam gelmesi , 3 tane carry gelmesinden falan çok daha tehlikeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Öyle değil ya. Rated oynuyorum sadece, iyi squishy karakterler görüyorum hep. Eğer squishy olmayan karakterden kastın HP ise, HP en ezik karakterde bile 2000 üzeri zaten. Ben genelde Nasus oynayıp item olarak full arpen gidiyorum, bir sürü assist alıp kimseyi öldüremiyorum. Debuffer olarak oynuyorum yani, zaten nasus'un üç spell'i debuff yanına da exhaust ve ignite alınca; oyunun en iti debufferı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oyun dengesiz diyorsunuz da lol diğer oyunlarda çok daha takım bazlı bir oyun . Teke tekte dengesizlikler çok ama oyun 1 vs 1 değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Deathblade said: Bütün tanklar adam gibi atılan bir "ignite" a bakıyor. Özellikle Mundo. abi mundo tank değil , tankı da sadece ignite ile falan indiremezsin kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oyunun güzel yani f2p olmasina ragmen tek kurus vermeden de kendini oynatmasi. Oyunun kötülüğü hon kadar derinlik yok, map aslında çok küçük gibi geliyor bana hep hondan sonra. Bir kaç tane bilmemne finali izlemiştim, 60 dk oyun sürüyor, skor 12-13 falan. Kaldi ki normal oyun 50-60 falan olurdu o zamanda. Adamlar full 5 kişi fırsat kollayarak geçiyor zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım. Mundo öğretmeyin bana :) http://i1104.hizliresim.com/2011/4/18/5466.png Bunun gibi +10 performansım var. Tank'ı yaratan itemleridir, mundo'nun ultisini 2 tane healt reg en. itemin olduğu zaman basarsan , 2-3 kişi sana vururken bile canın inmez (edit : işte karşı takım burda ignite basıcak). Tank dediğin slow'u taunt'u oyunda dmg'ı üstüne toplayan karakter. Ha ? Mundo işe yarayan bir tank mı ? Hayır, sadece slow'u var. Onun yerine Shen'i kesinlikle tercih ediyorum. Bu arada bu oyunda en son karşı 5'liye tek başıma dalıp 4'ünü alıp çıkıyordum. Evet Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 en fazla cs kasan 137 kasmıs. lvl kac hesap senin ? 250 300 cslerde doner normalde uzun oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 300 ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 he, cok az cs kasılmıs o ss de. Erken mi biraktilar. 200 300 tabi, millet farmlıo farmlıo 60 dk boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 30 Lvl'imde dek gelmedim öle her oyun 300 creep kasışlara, asia serverına falan mı giriyorum ben ki. Evet oyun fazla uzun sürmedi zaten creep kesicek pek de halleri kalmamış zaten. Edit : Neyse mundo tank'tır, ama adam gibi ignite atarsan onu da indirirsin. Kısacası oyunda denge olduğunu anlatmaya çalıştım. Onların mallığıydı, ignite atamadılar zamanında böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mundo tank ya :) kral tank. Oyundaki son ana kadar farm olayı bayıyor beni zaten. Smurf acc var benim shaco oynuyorum paso çok eğlenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Deathblade said: Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım. Mundo öğretmeyin bana :) http://i1104.hizliresim.com/2011/4/18/5466.png Bunun gibi +10 performansım var. Tank'ı yaratan itemleridir, mundo'nun ultisini 2 tane healt reg en. itemin olduğu zaman basarsan , 2-3 kişi sana vururken bile canın inmez (edit : işte karşı takım burda ignite basıcak). Tank dediğin slow'u taunt'u oyunda dmg'ı üstüne toplayan karakter. Ha ? Mundo işe yarayan bir tank mı ? Hayır, sadece slow'u var. Onun yerine Shen'i kesinlikle tercih ediyorum. Bu arada bu oyunda en son karşı 5'liye tek başıma dalıp 4'ünü alıp çıkıyordum. Evet Mundo'ya tank değil diyenin alnını karışlarım. abi her armor , magic resist alan tank olsa yi de tank olur , katarina da tank olur.Tankta disable lazım ki düşman seni ignore edip diğer takım arkadaşlarına gittiğinde onları engelliyebilesin.Amumu ,rammus ..vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mundo tanktır diye riot forumlarında demeyin valla millet bi tarafıyla güler. Ayrıca mundo tank diyen bunu da dedi : Morde tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dota varken lol hon çakmalarını oynayanlara üzülüyorum :( ayrıca normalde dkanın 4 katı cs alman lazım kasabilmen için 60dk bi oyunda 240 cs normal late gamede 80-90dk pekala 300-400 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Floridsdorf said: dota varken lol hon çakmalarını oynayanlara üzülüyorum :( ow yea man oww yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya şu oyuna hardcore mod falan gelse bari deny ve ölünce para gitme muhabbeti olsa öbür türlü ben hep otomatiğe bağlıyorum hiç kasmıyorum kendimi rahat rahat takılıyorum bayıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 en büyük eksiklerden biri o zaten. deny olmaması ve ölünce para gitmemesi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Lol'un ardından Hon'un hardcorunu deneyenlerin feryatlarını dinlemek isterdim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar