Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bu ne ya code a terranlardan mı oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 huk gg sadfvgajsf adama deli grup geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kore zamanıyla 2pm dedi aboww sabah 7 demi code s yarı final maçları yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evet direkt gg hehe o 3 lü ligte ilk 2 Code S e gidiyor sonuncu da Code A di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 huka yazık oldu sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kaede said: kore zamanıyla 2pm dedi aboww sabah 7 demi code s yarı final maçları yarın Abooo yarın sabahın köründe kalkacağız desene =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 haftasonu die çok erkene koyuolar faking kidler hiç avrupalıları düşünmüyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://i.imgur.com/kMWCW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 AHAHHA harbi öyle yazmış baktım ben de şimdi. garibim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 15dk kadar sonra NaDa vs InCa ile NesTea vs sC yarı final karşılaşmaları başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nada vs inca güzel olacak ggogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gerek bu build gerekse fe 6 gate e (ki az önceki allin den cok daha tehlikeli) karsı siege tank veya şans eseri sende allin yapmıosan (marine tank raven banshee scv) tutmak imkansız buraya kadar sıkıntı yok ama taldarim altar gibi bi haritada terranın o buildleri kulanması için oldukça noob olması gerekiyo protoss içinse mapin büyüklügü hiç farketmio cünkü unitleri istedigi yerde cıkartabiliyo,sonuc olarak demek istedigim bu oyun çok boktan keşke böyle olmasaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 katılıyorum tempest'a erken exp terran için kesin mağlubiyet eğer toss pasif kalmazsa. bunker'ı öldürdüler ki zaten. exp almazsan viking+medivac yapamıyorsun ama çok şükür gelecek patchte ghostun istediği gazı düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aslanım nada nasıl kesti stargate i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 of bunker spota bak, yazdım bi kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 anca uyandım of noldu nada maçı kim kimi tokatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nada 3 gate+voidlere 6 gate explere verdi oyunları, 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Acıdım fou'ya valla. Nettiyse yetiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 3-0 ağır olmuş ya :( nestea feci tokatladı demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nestea varken insanlar niye idra izler ki? bu seri çok güzel oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hayvan, bildiğin hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 outplayed sözlük karşılığı ya multitasking gerçekten süper nesteade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sCfOu ST_July yi sopalarken gördüm bi hareketler falan dedim aga baya iyi galba neste resmen eğleniyo adamla demekki July ile Nestea arasında devasa fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 baybety said: demekki July ile Nestea arasında devasa fark var. toss için mc neyse zerg için de nestea öyle. july'nin tarzı heyecan verici ama nestea #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 555-OWNAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar