Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 o top 3 factory denmı sıçtı okadar tankı göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 neyse menüde karnıyarık pilav cacık var vod'dan devam ederiz artıkınnnn --;; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aferin top. sunbae'sine saygıda kusur etmiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gogo losira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 amma techledi be sace ling yapsa çok daha rahat olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Böyle de tutardı ama ilk baştaki flank'i batırması bu duruma gelmesine neden oldu. Bunun yanısıra infestorları da berbat kontrol etti, her fungal attığında bir infesotrı kaybetti. Neyse bu maç Losira'nın daha iyi olduğunu kanıtladı, saçma sapan hatalar yapmazsa bir daha 3-1 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hey yavrum scfou oyun bitti nasılsa diye bi cuvara içmeye gittim ve gördüklerim beni çok şaşırttı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 birisi bu /dance terbiyesizligini kardesimiz oymanada yapmıstı çok çirkin hareketler gslde ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 resmen sinir bozuo terran ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ondan sonra istatistiklerde t z'den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bide double port banshee görelim tam olsun ya ^;; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Nasıl kaybediyorsun bu adama karşı Losira ya? Üç maçta da başta yaptığı diamond lig hataları seriye maloldu. Son maçı bu kadar uzatması bile SC'den ne kadar daha yetenekli olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gsl zergler noob ya fevaxı yollamamız lazım koreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 _Spartacus_ said: Üç maçta da başta yaptığı diamond lig hataları seriye maloldu. katılıyorum ama 3-0 baya net bir skor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Terbiyesizlik arkadaş /cheer nedir yaa maganda resmen herif bir de mule atıyor....Tam küfürlük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 adamı eze eze yendi resmen hala losira diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 resmen marine yağmuru yaptı arkası kesilmedi ilk maç özellikle walla alnının teriyle yendi dalgasını da geçti :) temiz maç çıkardı scfou. gerçi banelere çok teslim oldu micro yapamadı ama suplyda da li den aşağı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tempest said: adamı eze eze yendi resmen hala losira diyosunuz :DEze eze yenmedi. Skor 3-0 olabilir ama üç maç da Losira'nın hediyesiydi, SC GSL Code A'deki tüm Terranların yapabileceği şeylerden başka bir şey yapmadı. Hele ilk maçta ilk marine saldırısı patladıktan sonra ikinci saldırıda o flank 10 saniye gecikmeseydi SC ne yapacaktı? Nasıl ezecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bi terran sıfır microyla 40-50 dk da 3-0 seriyi kapatıyosa karşıda ki zerg ezilmiş oluyor.seyirlik bişey de olmadı macta ztn.Losira can çekişti durdu :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Eze eze yendi bence, hiç olmassa şöyle bi şey var: maçların 5ci dakikasından sonra Terranın yeniceği aşikardı. Son maçta defalarca scvleri, linglerle rahatsız etmesi, yüzlerce marine öldürmesi bi işe yaramıyacağı belliydi. Zerg için yanlış bi karar=gg. İstediğin kadar yetenekli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tempest said: bi terran sıfır microyla 40-50 dk da 3-0 seriyi kapatıyosa karşıda ki zerg ezilmiş oluyor.seyirlik bişey de olmadı macta ztn.Losira can çekişti durdu :|İlk maçta fena mikro yapmadı bence ama benim demek istediğim de bu, SC öyle özel bir şey yapmadı. Losira kendi hatalarıyla (normalde asla yapmayacağı) yenildi. Hele ilk maçta yaptığı onlarca hatadan birini bile yapmasa "ezen" taraf değişecekti. O açıdan SC Losira'yı ezmedi, Losira kendi hatalarıyla yenildi. "Ezmek" deyince ben bir oyuncunun yetenekleriyle, mekanikleriyle, kararlarıyla karşıdaki oyuncuya tüm oyun ve seri boyunca açık ara üstünlük sağlamasını anlıyorum, böyle bir şey de olmadı. Yarın bir tane daha bo5 yapılacak olsa ben paramı Losira'ya koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 code a finali var, gayet de güzel maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bomber aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 MVP çok efsane falan diye düşünüodum da resmen şu maçta bomber karşısında underdog adam gibi oynadı böyle, hani her an kaybedecek ama bi şekilde dayanio kaybetmemeye modundaydı çok ilginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar