Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 LG Cinema 3D Global StarCraft II League May

baybety

Öne çıkan mesajlar

Tempest said:

adamı eze eze yendi resmen hala losira diyosunuz :D
Eze eze yenmedi. Skor 3-0 olabilir ama üç maç da Losira'nın hediyesiydi, SC GSL Code A'deki tüm Terranların yapabileceği şeylerden başka bir şey yapmadı. Hele ilk maçta ilk marine saldırısı patladıktan sonra ikinci saldırıda o flank 10 saniye gecikmeseydi SC ne yapacaktı? Nasıl ezecekti?
Sosyal ağlarda paylaş

Tempest said:

bi terran sıfır microyla 40-50 dk da 3-0 seriyi kapatıyosa karşıda ki zerg ezilmiş oluyor.seyirlik bişey de olmadı macta ztn.Losira can çekişti durdu :|
İlk maçta fena mikro yapmadı bence ama benim demek istediğim de bu, SC öyle özel bir şey yapmadı. Losira kendi hatalarıyla (normalde asla yapmayacağı) yenildi. Hele ilk maçta yaptığı onlarca hatadan birini bile yapmasa "ezen" taraf değişecekti. O açıdan SC Losira'yı ezmedi, Losira kendi hatalarıyla yenildi. "Ezmek" deyince ben bir oyuncunun yetenekleriyle, mekanikleriyle, kararlarıyla karşıdaki oyuncuya tüm oyun ve seri boyunca açık ara üstünlük sağlamasını anlıyorum, böyle bir şey de olmadı. Yarın bir tane daha bo5 yapılacak olsa ben paramı Losira'ya koyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...